„Убийство на честта“: Мюсюлманин удуши дъщеря си заради кражба на презерватив

1

51-годишен мюсюлманин от Пакистан, удушил 19-годишната си дъщеря, когато разбрал, че тя е откраднала от аптека презерватив. Асадуллах Хан твърди, че е извършил „убийство на честта“, която ще спаси семейството му,  съобщава The Daily Mail.

4

Хан извършил  „убийства на честта“, след като в полицията му казали за кражба, която направила дъщеря му Лариб. Тя откраднала презерватива за секс с гаджето си – роден в  Германия.
2
Родителите на момичето били против връзката й с младия мъж. Хан и неговата съпруга,  41-годишната Шазия  се оженили по договореност и главата на семейството  искал и дъщеря му да мине по същия път. Асадуллах Хан  е уверен, че постъпката на дъщеря му е опозорила семейството му, но извършвайки  убийството той изчистил репутацията на дъщеря си и семейството си.3

Хан  удушил дъщеря си с голи ръце, а след това  родителите на момичето поставили трупа и в инвалидна количка, натоварили я в колата и я откарали на  безлюдна крайбрежна алея в Дармщат (Германия), където живеели. Родителите хвърлили трупа на момичето във водата и се прибрали  у дома си.

Хан и Шазия  са арестувани и изправени пред съда. Свидетел срещу  двойката станала и 14-годишната им дъщеря, която разказала как родителите и били  строги с нея и сестра й, как ги биеели с пръчки, и казвали, че те ще се омъжат само в Пакистан.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *