Невидима ескадрила НЛО бе заснета над САЩ (видео)

UFOВ интернет се появи клип с няколко неидентифицирани летящ обекти, заснети в небето над американския град Конкорд.

Видеото е публикувано в YouTube от жител на град Конкорд, Ню Хемпшир. На кадрите се вижда странен феномен – няколко ярки светлини, които се движат през облаците, в късния следобед. Интересното е, че броят им се променя. Те се движат в различни посоки, независимо от посоката на вятъра и на моменти образуват фигури с правилна геометрична форма.

Авторът уверява, че обектите е заснел случайно. Според него, мистериозните светлини не били видими с невъоръжено око, те са записани от камерата. Мъжът снимал залеза, когато в обектива попаднала небесната „ескадрила“. Записът е направен на 25 септември. На следващия ден предизвика оживена дискусия сред потребителите.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.