НЛО с пеперудообразна форма (видео)

Този обект с форма на пеперуда е бил заснет миналата седмица и предизвика много спорове.

„Черният кораб“ със светлини и с форма на пеперуда, е бил заснет от баща и син, в близост до границата на щатите Охайо и Кентъки в САЩ, около 19:00 (местно време) в миналата събота.

Свидетелите на инцидента, Toм и Кристофър, съобщават, че пет минути по-късно два „военни хеликоптера“ са прелетели в същата посока.

Снимките са ясни и на тях се вижда обект с аеродинамична форма и светлини от долната му страна.

Някои експерти, които са изучили видеото казват, че „причините, поради които може да се каже, че това е извънземен кораб, а не само   НЛО … са в зашеметяващите детайли, от които можем да видим истинските структурни характеристики на този кораб.“

Други смятат, че това е радиоуправляем модел или нова военна разработка.

 

По express.co.uk

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “НЛО с пеперудообразна форма (видео)”

  1. muncho

    Откакто създадоха филмите Междузвездни войни, Матрицата, Аватар… ич не вярвам на подобни фотоси… Могат да създадат и летящ заек :-)

Comments are closed.