Хиляди американци изчезват в националните паркове на страната

Ако се вярва на американския конспиролог Дейвид Полайдс, който публикува наскоро резултатите от новото си проучване, за последния четвърт век броят на сънародниците му, изчезнали безследно, се е увеличил шест пъти. Така например през 1980 г. без следа са изчезнали сто и петдесет хиляди американци, което е много впечатляваща цифра. А тази година изчезналите са около 0.27% от общия брой на населението!

Хората просто се изпаряват във въздуха, никой не намира дори останките им. Полайдс съобщава още един потресаващ факт. Много от тези хора изчезват в местните национални паркове – територии, където е ограничена човешката дейност. Според Дейвид, той е бил шокиран от това откритие. Той веднага се е обърнал към няколко паркове с цел да коментират ситуацията, но не е получил ясни отговори.

Някои ръководители на тези паркове само са казали, че не носят отговорност за своите посетители. И това е вярно. В Съединените щати няма нито един национален парк, където ще ви дадат гаранция за безопасност. Полайдс помолил шефовете на парковете да споделят информация за изчезнали лица, но той почти всички му отказали. Само един чиновник се съгласил да го направи, но поискал в замяна един милион и четиристотин хиляди долара, при това официално без пликове и тайни срещи. Разбира се, Полайдс немя такава внушителна сума.

Дейвид казва, че две хиляди и триста американци изчезват всеки ден, а повече от хиляда изчезват именно в националните паркове. Той не е в състояние да обясни причините за това, обаче, изтъква две правдоподобни теории. Според една от тях правителството на САЩ отвлича собствените си граждани за да провежда  опити върху тях. Другата теория на специалиста предполага, както можете и сами да се досетите, че хората биват отвличани от извънземни.

Related Posts

One thought on “Хиляди американци изчезват в националните паркове на страната

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *