Американец направи изключително ясна снимка на НЛО

Жител на  Монтана показа снимка, на  която, според него, са заснети извънземни кораби.

Авторът на тази снимка е д-р Ричард О’Конър. Според американеца, в небето над Clancy (Монтана, САЩ) на 4-ти ноември тази година в обектива на камерата му попаднали два НЛО.

The Daily Mail съобщава, че д-р Ричард е използвал  две мощни камери, които реагират на движение, благодарение на специален софтуер. Наблюдението продължило две години: през това време били  направени  около 280 000 снимки. И чак  в началото на миналия месец в обектива попаднало  нещо наистина интересно.

Ричард счита, че неговата снимка с НЛО ще предизвика  интерес дори у най-големите скептиците.nlo-2 nlo-3 nlo-4

Случаят е привлякъл  вниманието на основаната през 1974 г. организация National UFO Reporting Center (NUFORC), занимаваща се с  изследването на феномена НЛО. Изследователите от  NUFORC казват, че според предварителните оценки, тази снимка е автентична.

Самият д-р Ричард заяви,  че е готов да премине тест с детектора на лъжата, за да докаже, че снимката му не е била обработвана.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Американец направи изключително ясна снимка на НЛО”

Comments are closed.