Зловещо: Папа Франциск обяви, че това ще бъде последната ни Коледа

Папа Франциск съобщи пред  събралите се  на площад Свети Петър хора, че тази Коледа може да бъде последната за човечеството.

В мрачна реч папата каза, че сегашното хаотично състояние на света бележи началото на „края на времето“ и че по това време следващата година светът ще бъде неузнаваем.

Преди това Франциск обяви началото на Третата световна война.

Папата разви възгледите си този уикенд пред множеството така: „Докато светът гладува, гори и се потапя в хаос, ние трябва да разберем, че тази година празнуването на Коледа за тези, които са решили да празнуват,  може да е последната им Коледа“.

Pope Says This May Be Our Last Christmas

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

2 Replies to “Зловещо: Папа Франциск обяви, че това ще бъде последната ни Коледа”

  1. Квазиракис

    Като се има в предвид, че Ватикана има доста тайна информация събирана с векове, като третото пророчество от Фатима, скрижалите, видения на светци и пророци, това е доста плашещо изказване. Дали ще настъпи световен природен катаклизъм или джихадистите мюсюлмани ще превземат света? Нали те не празнуват коледа, а Рим щял да стане столица на халифата. Някои отдавна знаят и се подготвят. Ние простолюдието ще научим когато вече ще е късно да направим каквото и да било. Бог да ни пази!

Comments are closed.