Метеоритите са под контрола на извънземните (видео)

След внимателно разглеждане на всички материали, свързани с Тунгуския и Челябинския метеорит, учените, и най-вече уфолозите, са стигнали до интересен извод: унищожителното въздействие на тези космически „подаръци“ е могло да бъде много по-страшно и катастрофално за планетата, ако не са извънземните.

Челябинският метеорит според всички изчисления е трябвало да падне точно в областния град, а Тунгуският – в Санкт Петербург. Само че на нашата планета, твърдят изследователи, от незапомнени времена действа антиметеоритна защита, и тя се управлява от извънземни цивилизации.

Изглежда, че извънземните следят падането на големи метеорити. Доказателство за това, например, е едно събитие, което наскоро е наблюдавано в Калифорния. Американците са свидетели как в небето лети ярък метеор. Един свидетел на това небесно явление дори го е заснел.

Но във видеото, публикувано в интернет,  в случая (виж по-долу) може да се види ясно, че в някакъв момент от летящия метеор се отделя странен обект и с висока скорост полита в обратната посока.

Сякаш извънземните виждат, че небесният гост е безопасен и го напускат.


Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *