„Тръбите на Апокалипсиса“ се чуват в Холандия, Великобритания и Мароко (аудио)

През последните седмици гражданите на Холандия съобщиха, че са чули странни шумове в небето. Martin Mastenbroek от Pijnacker, град в холандската провинция Южна Холандия, бил вкъщи вечерта на 10 януари, когато внезапно чул странен звук.

„Това прозвуча като тръба“ – спомня си той. „Ревът продължи около пет секунди. Това наистина дойде отвън. Приятелят ми също го чу.“

Жители на други градове – Bleiswijk, Moordrecht, Lichtenvoorde и Beek- и градовете (Gоuda, Almere и Herlen) съобщиха в социалните медии, че те също са чули странни звуци на тръби. Един жител на Gouda е успял да запише звука (виж по-долу). Друг запис на звуците е публикуван във Facebook от „Jeff AFCA“, който е бил в Алмере в момента.

Една седмица по-рано, вечерта на 3 януари, жителите на Казабланка, Агадир, Танжер и други марокански градове също са чули тези странни звуци, които идвали от небето. Няколко човека са записали странните звуци и са ги публикували в YouTube:

На следващия ден, 4 януари, британецът „Stevie B“, е качил в Youtube същия звук, записан в Бристол, Югозападна Англия:


Предполага се, че тези звуци са вид нискочестотни радиовълни, които са преобразувани. Те обикновено не могат да се чуят, но когато си взаимодействат с други електромагнитни фактори на планетата и около нея, те се усилват и се превръщат в звукови вълни.

Въпреки че никой не знае какво точно представляват тези звуци, се предполага, че те са нов природен феномен. Е, не точно нов. Има древни и исторически записи за такива звуци, които са описани почти еднакво- звуци на тръби, стенания, стъргане на метал, небесни шумове.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *