Глобалният елит бяга от градовете и се крие в затънтени места

Около 400-500 ръководители на банки са  напуснали постовете си и са избягали в уединени места, пише naturalnews.com.

Бившият вестникар и автор на конспиративни бестселъри  Джим Марс заяви в  токшоуто на  Дейв Ходжис през декември, че около 400-500 ръководители на банки са  напуснали постовете си и са избягали в уединени места. Марс каза тогава, че елитът прилага алтернативен план, за да избегне съдбата на хаотичното  общество: създадени са хранилища за семена, до които само те имат достъп.

„Марс ясно намекна, че ще се случат някакви много лоши  събития, световният елит е  наясно с това и бяга от  заплахата“, пише на сайта на радиошоуто Ходжис.

Ходжис казва още, че източниците му са съобщили, че същото нещо се случва с хора, които наскоро са напуснали  редица федерални агенции, включително ЦРУ, АНС и FEMA (Агенция за извънредните ситуации).

„Този факт е безспорен,“ – пише Ходжис.

„Имам преки сведения от четирима бивши федерални служители и техните семейства, които се преместиха в  безопасни анклави, въпреки факта, че този ход имаше  разрушителен ефект върху живота на тези семейства.“

Той каза, че „все повече и повече“ изглежда, че предстоят големи събития. Тези събития ще променят живота и историята, ето защо тези хора бягат от опасната зона. „

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *