НЛО все по-интензивно сканират Земята (видео)

Нито прогресивните учени, нито уфолозите, могат с точност да кажат какво представляват НЛО. Някои твърдят, че са кораби на извънземни цивилизации, други – че са обекти от паралелни светове, а трети – апарати на пътешественици от бъдещето.

Най-невероятното нещо е, че както първото, так и второто и третото нещо, имат право да съществуват, тъй като съществуването на паралелни светове вече е доказано научно, именно от там идват при нас и всички тайнствени същества, да речем, неуловимият Йети. Времето, казват учените, също не е толкова праволинейно, колкото ние сме си представяли, а посетители от бъдещето многократно са документирани.

Освен това е трудно дори да си представим, че в тази огромна Вселена – ние сме сами, и по тази причина при нас отдавна трябва да са пристигнали извънземни от други галактики, които са преодолели изключително огромни пространства през времево-пространствените дупки, така наречените червейни дупки. Така че най-вероятно ние сме свидетели на НЛО с троен произход. Може би затова самите извънземни и техните кораби, и дори тяхното отношение към нас земляните, е толкова различно.

Днес уфолозите, изглежда, трябва да изясняват не доколко един или друг НЛО може или не може да бъде земен самолет, а откъде идва – от паралелен свят, друга галактика, или е турист от бъдещето? А и защото неидентифицираните обекти стават все повече, и разнообразието на устройства е впечатляващо.

НЛО над Хийтроу

Лондончанин решил да снима кацащ самолет, когато в обектива на камерата попада неидентифициран обект, който виси над летище „Хийтроу».

Очевидно, пише британецът, НЛО е летял след самолета и чак над летището рязко се издигнал нагоре, после известно време се е задържал във въздуха, а след това изчезнал от погледа му. Някои смятат, че това е обикновен безпилотен самолет, но на кой биха му позволили да си играе с безпилотен самолет на такова място, това би бил огромен скандал, а от друга страна, може би това е дрон, но с извънземен произход.

Уфологът Скот Уоринг е съгласен с това, че обектът всъщност е разузнавателен дрон на извънземните – много от тях летят над летищата, казва той.

Черният диск на НЛО в пустинята Аризона е много по-интересен

От своя страна Скот Уоринг представи уникално откритие – черен диск в пустинята. Този НЛО Уоринг открил случайно, разглеждайки картите на Google Earth.

Най-невероятното нещо в това откритие, казва Скот е, че в непосредствена близост до извънземния диск е паркиран бял джип, който, разбира се, е със земен произход. А мястото е избрано не случайно, тъй като е напълно изоставено, а в същото време е само на час път с кола от най-близкия град.

Тук никой няма да търси НЛО. Единственият въпрос е: какво прави джипът близо до диска? От една страна той може да е отишъл на среща с извънземните, а от друга – всичко това изглежда невероятно, така че със сигурност има по-просто и разумно обяснение. Но никога няма да разберем …

НЛО кръжи около реактивен самолет

Що се отнася до самолетите, около тях всъщност често се въртят някакви неидентифицирани обекти, които могат да извънземни роботи, особено когато с е отчете, че тези обекти често са малки.

Такъв НЛО е заснел с мобилния си телефон австралиец – жител на град Maджи (на 250 км от Сидни).

Ако отчете, пише авторът на видеото, че този «Боинг 747″ лети със скорост от почти хиляда километра в час, а НЛО много по-бързо, това доказва още веднъж, че устройството не е със земен произход.

НЛО над Индийския океан

Този неидентифициран обект с формата на огромен диск, криещ се зад облаците, е наблюдавал жител на остров Мавриций. Според него, той и съпругата му наблюдавали залеза, когато забелязал над морето нещо странно. След това човекът взел телефона си и заснел тази фантастична картина.

Очевидно, коментира това видео Скот Уоринг, извънземният кораб току-що е излязъл от океана, може би, на това място има подводна база. Въпреки че по-рано в този район НЛО не са забелязвани.

Впрочем през последните месеци извънземните сякаш масирано сканират планетата, като се появяват дори и в най-отдалечените кътчета, например, над напълно безжизнени територии. Всичко това има някаква причина, която скоро ще разберем….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *