Установена е връзка с извънземен разум! Контакт с НЛО (видео)

В повечето случаи всички контакти с НЛО са разрушителни за човека. И това не е случайно защото на Земята правят експерименти много цивилизации.

Принадлежността на хората към различни вероизповедания, към едни или други магически кланове и ордени създава възможност за блокиране у хората на възможността за свободен достъп до информационното поле на Вселената.

Много от така наречените адепти, след контакт с НЛО или други представители на извънземни цивилизации чуват гласове, или получават „откровения“, а след това чувстват нуждата да открият своя собствена „езотерична“ школа и започват да водят курсове.
У много от тях се появяват странни способности.

Но ние не трябва да забравяме откъде са се появили тези способности и как се плаща за тях! В края на краищата те се получават в резултат на контакт с НЛО, а не с цената на собствените усилия.

Поради това, рано или късно, ще бъде представена сметката, и ще трябва да се плати! Задължително!

Като правило, тя се плаща не само от адептите, а и от техните последователи.

Плащането може да бъде под формата на рак, безплодие, лудост, невъзможност да се изгради нормален, хармоничен личен живот.

Същото важи и за всички магически и религиозни егрегори. Ние не трябва да забравяме, че чрез тези егрегорни модели се случва изземване на потенциала на хората в подкрепа на същите тези егрегори и породилите ги системи, и в замяна започва прехвърляне на различни заболявания.

И всичко е правилно! Кой кара човек да влезе в един или друг магически орден, да ходи на църква? Ние взимаме сами своите собствени решения, а оттам и сами отговаряме за тях.
И няма нарушение на закона за запазване на енергията.

Системата чрез църквата или други магически ордени изземва потенциала, а в замяна организира магически трансфер през същите тези служители на култовете. Всичко е в равновесие.

Интересен филм (на руски)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *