Вместо ад и рай, съществуват паралелни светове

В САЩ изследователи от Университета на Каролина са доказали, че рай и ад не съществуват, вместо тях има  някакви паралелни светове, където хората могат да попаднат  след физическата си смърт.

Ръководителят на изследователската група Робърт Ланц заяви, че жизнения цикъл на човека е подобна на растенията, т.е. цъфтеж и увяхване, а след това отново започва нов цъфтеж и така се повтаря отново и отново. Според учени от САЩ след смъртта на физическото тяло човека, или по-скоро безсмъртният му дух, попада в съвсем различно измерение, а не в рая или ада, както твърди християнството.

Освен това Ланц е уверен, че умирайки в някакъв паралелен свят, човек може да възкръсне отново в нашето измерение. Също така теорията на американските  учени обяснява появата в нашия свят на необикновени същества, включително и йети, русалки и други същества, които биха могли да бъдат гости от други вселени.

Заслужава да се отбележи, че хипотезата на Ланц  е частично потвърдена от  съществуването на  микрочастици, които съществуват в няколко различни състояния.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *