Навсякъде ви преследват числа? Вижте какво означават

Ако открито заявите в някой форум, че ви  преследват числа, ще се намерят доста, които ще ви кажат, че „като дете не сте били приятели с математика“, или сте параноични и трябва да отидете на психиатър. Други ще извадят скептична усмивка  и ще предположат, че сте  мегаломан. Защо? Числата не могат да  преследват – за това трябва да имат интерес. А какъв интерес могат да имат към вас числата? :)

Ще има и такива, които ще ви предложат да играете бинго или рулетка. Някои ще вдигнат рамене, показвайки  безсилието си пред висшия разум. Не е лош вариант – да се обърнете към психолог. Но най-интересното е, че едва ли някой ще ви посъветва да се обърнете към нумерологията, в действителност тя помага да се декриптират  вашите тайни послания.

Ние  можем да пренебрегнем тези  знаци, но ако сте наистина притеснен за това,  значи трябва да  разберете  какво означават те? Какво се опитвате да ви кажат? Дали е предупреждение или подсказване на  решение на ваш проблем? Нумерологията – не е фикция и не е мистика. Това е голяма наука за законите, регулиращи развитието на човешката личност.

Необходимо е да се прави разлика между индивидуален  нумерологичен хороскоп и ежедневния хороскоп, защото  първото изчисление е направено въз основа на личните ви данни, а второто е според знака на зодиака.

Трябва се  обърне внимание на факта, че в нумерологията има няма добри или лоши числа. Всяко число има своя природа и следователно влияние на различни енергии. Числата могат да се тълкуват като поредица. Например, 1 1 1 е три единици или 1 + 1 + 1 –  вече е тройка. Нека разгледаме смисъла на числата:

Единица – лидерство, власт, превъзходство, победа, откритие,  начало,  независимост. Например, може да ви подканва да бъдете първи в бизнеас или да направите нещо самостоятелно.

Двойка – хармония, мир, компромис, партньорство, женственост. Сами не можете да се справите, трябва да  търсите партньор. Може би  трябва да покажете  толерантност, или да направите отстъпки.

Тройка – веселие,  радост, творчество, себеизразяване, артистичност. Показва необходимостта да се намери забавление, да се преборят скуката и апатията, или да напишете книга (статия), за да  покажете своите способности.

Четворка – съзидание, цел, порядък, трудолюбие,  здравина и стабилност. Показва също  стагнация в някое  явление. Може би  трябва да се успокоите?

Петица – промяна, риск, свобода, приключение, пътуване. Подходящо време за пътуване, срещи с нови хора и, за съжаление, може да бъде едновременно и добър  и лош късмет. Във всеки случай това са  промени.

Шестица – запазване, стопанисване, здраве и отговорност. Тя  изразява загриженост за семейството, роднините. Може да се наложи да отделяте повече време за  семейството си.

Седмица – духовност, смисъла на живота,  образованост. Настройва  да се четат книги, да се посещават курсове, всякакво обучение или самообразование.

Осмица – сила, власт, пари, успех. Стремеж да завладеете нещо,  необходимост да бъдете активни, или да създадете влиятелни връзки.

Деветка – служене, изцеление, любов, край. Време е  да изплатите дълга си, да простите на някого, или да се изчистите от  греха си.

Както можете да видите нумерологията   не е прогноза или предсказание. Видяхте  какви енергии на влияние имат  основните числа, а какво означават за вас лично – това е индивидуално и не е категорично. Като цяло, не бива да се разчита единствено на нумерологичен хороскоп,  слушайте сърцето си, то няма да ви подведе.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *