Ако наистина приличаме на своя Създател, за висшите сили душите ни са само бизнес

На чия страна ще застанете във вечната война между Рая и Ада, защото ако  наистина толкова много приличаме на  своя Създател, то за висшите сили нашите души  са просто бизнес

Религията е необходимо за почти всеки човек явление, защото страхът от неизвестното – а именно, страхът от смъртта може да побърка всеки.

В продължение на хилядолетия вероизповеданията се развиват. Религията  учи хората да живеят по общочовешкия морал.

Но хората никога не са спазвали  религиозните предписания. Ето защо заради вярата се водят  изключително кървави и жестоки войни. През Средновековието заради вярата са унищожавани  блестящи учени, хора, които търсят знание и просто красиви жени. Хората превръщат религиозните учения в нещо ужасно. Но  това не винаги е било така.

Много отдавна  хората са се опитвали да следват всички догми, защото твърдо са вярвали в неизбежността на Божественото възмездие. Светът  в онези  дни е бил много по-спокоен. Но още тогава във  всички религиозни учения е съществувала идеята за враждебност, или дори за вечната война между Небесното царство и Царството на мъртвите. Но как са се водили тогава войните, и как се водят  в момента?

В зората на човечеството  такава война се е водила единствено между представители на висшите сили, а именно между ангели и демони. Но от време на време се е налагало да се склоняват хората да се включват на едната или другата страна. Вероятно с развитието на човечеството и растежа на населението, конкуренцията за душите на смъртните между Рая и Ада е достигнала такива мащаби, че се наложило активно вмешателство в делата на смъртните.

Така започват първите кръстоносни походи. Кръвта се лее като реки. Душите на праведните като поток се устремяват в Рая, а душите на грешниците потъват в ада като водопад. След всички тези войни настъпва  относително спокойствие. Мнозина  предполагат, че конкуренцията значително отслабва  поради факта, че душите стават твърде много.

Но спокойствието не трае дълго. От време на време се появяват праведни и грешници, които взимат  властта над смъртните в  свои ръце. И всичко започвало отново, но вече на местно ниво. Мъдрите  владетели помагали  на хората си по всякакъв начин, а  жестоките тирани докарвали народите до плачевно състояние.

Спомнете си граф Влад Дракула. Нима може обикновен  човек да е в състояние да покаже такава жестокост? Много изследователи и заклинатели не  без основание са  смятали, че графът е  сключил сделка с дявола и му е дал душата си.

Ужасни войни разтърсват света през цялата му история. Но има достатъчно жертви и в мирно време. В средновековна Европа католическата църква е вършила не особено праведни дела. Красиви момичета са били унищожавани, защото  позицията на църквата била- ако е красива, значи е  вещица.

Учените са били унищожавани  защото църквата се  страхувала от знания. Осакатявани са били всички, които са търсили и разпространявали знания, защото за католическата църква, това е била пряка заплаха. Светата Инквизиция брутално е измъчвала и убивала много праведни хора. Жестоките и нечовешки наказания са нарушавали  всички възможни свети заповеди. Много е вероятно, че ръководството на католическата църква, начело с папата е било превзето от дявола.

Душите им принадлежали на ада и служели на  злото. Мнозинството от екзорсистите смятат, че в онова  време демоничните сили са направили най-рисковата стъпка в историята на войната между Рая и Ада. Защото превземането на църковното ръководство не е могло  да остане незабелязано, но е давало голям брой души.

Всичко се променя, включително църквата. С течение на времето, официалната позиция на католическата църква се променя към по-добро. Започва бум на знанията и уменията. Поставя се началото на индустриализацията на обществото. Това  продължава до 20-ти век.

Първата световна война е  ужасно събитие.

Тя унищожава целия  съществуващ свят. Убити са  невероятен брой хора, и много държави престават да съществуват. Избухват  граждански войни в страните, а само една такава война в Русия взема  над 10 милиона живота! Страшно е да си представим какъв приток на души получават силите на светлината и силите на злото.

Ако ние наистина толкова много приличаме на  своя Създател, логично е да се предположи, че за висшите сили – душата, това е преди всичко бизнес. Ето защо висшите сили  периодично подкрепят хората. В края на краищата сами  срещу подземния свят, ние  простосмъртните,  не бихме оцелели.

Но Първата световна война – не е краят. Може би демоните са оценили предимствата на  световните войни, и започват  да се подготвят за следващата. Адолф Хитлер е бил обсебен от идеята за нацията, неговите войски по целия свят търсят религиозни артефакти, а  специални звена извършват окултни ритуали. Всичко това е исторически и абсолютно доказан факт.

Хитлер е бил обладан от демон. Той  без никаква жалост  създава лагери на смъртта и унищожава в тях стотици хиляди хора. Но първо, хората са довеждани до отчаяние. А  всичко това сега изглежда като масови жертвоприношения.

Втората световна война е най-кървавата в историята на човечеството. Въпреки, че Хитлер е бил поддържан от  демонични сили – нацистка Германия губи войната. Това  има логично обяснение.

Ние знаем, че съветското ръководство категорично забранява религията, което отчуждава хората от Бога. Символът на Червената армия – петолъчната звезда, не е нещо друго, а пентаграма. Оказва се, че Съветският съюз също е бил подкрепян от тъмните сили. Това щеше да бъде една война до пълно  унищожение, ако Небесата не бяха подкрепили съветските граждани. В крайна сметка, въпреки забраната за религиозност – повечето хора не  предават своята Вяра.

Звучи невероятно, но неиписаният  закон гласи, че две случайности  – това е съвпадение, а  три случайности вече са закономерност. Всички тези събития не могат да са  случайни, защото в тях ясно може да се проследи закономерност!

И ако тази закономерност е вярна, то човечеството е обречено на вечни войни дотолкова дълго, докато Небесата  не постигнат  пълна и окончателна победа над подземния свят.

А тъй като светът сега е  на прага на нова световна война, и  терористични групи целенасочено унищожават всички религиозни светилища, това води до заключението, че Небесата скоро ще влязат в нова битка със силите на ада, и ние сме  в центъра на тази война….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *