Защо Джон Кери скри тайните на Антарктида за още 35 години? (видео)

Джон Кери летя за Антарктида, където на  11 ноември се проведе закрито  обсъждане и подписване на  ново междуправителствено споразумение, според което,  посещенията в Антарктида на частни съдове се закрива за  35 години, без предварителното съгласие с упълномощените  по този въпрос.

Добавете към това и  елемента на информация от предишни събития, които се случиха в Антарктида, когато Обама я посети през март, а  преди това – през февруари –  там бе и  патриархът на Русия.

Заедно с посещението на Обама на Южния полюс, неговият директор на Централното разузнаване Джеймс Клапър  направи тайно пътуване до Австралия по този въпрос, страната, която счита за своя почти половината от Антарктида.

Патриарх Кирил  проведе обряд в  Антарктика, и странно нарече безплодните земи  „образ  на идеала на човечеството“, където няма оръжия,   военни действия и не се провеждат научни изследвания.

Знае се обаче, че това не е вярно: има няколко научни експедиции, които са на Антарктида: това беше потвърдено в интервю с Ричард Бърд, който каза, че регионът ще се превърне в център на научни изследвания.

На 18 октомври 2016 г., един месец преди посещението на Кери в Антарктида,  WikiLeaks публикува 23 снимки на Антарктида.

Ето две от тях:

21 22

Според Mr Cati, това не са просто снимки, а са намеци за тайните  на Антарктида. Той заключава, че всички тези посещения се извършват с тайни  цели  и за да се скрият  тайните на Антарктида.

Ние няма да си спомняме старото инфо за  Антарктида, за операцията HIGHJUMP на  адмирал Ричард Бърд, включваща 5000 американски войници и какво са намерили в Антарктида.

Или това, което се е случило през 1965 г. и това, на което   са били свидетели –  учени и военни от  Обединеното кралство, Чили и Аржентина – в  района на Антарктида.

По-  интересна е  по-новата информация.

Например това:

Нещо странно се случва в Антарктида, какво са открили там?

Изтече  интересна информация от Южния полюс:

„Ръководителите на Националната научна фондация (NSF), проведоха  медицинска евакуация от изследователската станция на Южния полюс.

След обстойни консултации с медицински специалисти, от NSF решиха, че медицинската ситуация  на станцията Скот Амундсен на Южния полюс изисква спешна доставка на един от служителите на там в  болница, което ще осигури високо ниво на медицинска помощ, което липсва  на станцията.

Пациентът от сезонните работници, наети по договор с Lockheed Martin, главен изпълнител, който държи основния договор за организацията и подкрепата на научните изследвания, провеждани от NSF  по  антарктическата  Програма на ООН (USAP). NSF няма да разкрива допълнителни личнa и медицинска информация, за да се запази конфиденциалността на пациента. “

И изведнъж какво?!? „Локхийд Мартин“ има генерален договор за извършване на научни изследвания в Антарктида?

Същата Lockheed Martin, която се специализира в областта на авиацията и космонавтиката? Същата Локхийд Мартин, която е военен изпълнител номер едно в САЩ?

Интересно!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *