Кой живее в шестте изкуствени кули на Марс? (видео)

На Марс близо до екватора на платото Меридиан, един от ентусиастите, който изучава снимки от Червената планета, е открил шест огромни конусообразни кули, чието разположение и форма, подсказва, че  техният произход е изкуствен.

Снимките, на които могат да се видят тези кули, са в Google Mars. Изследователят сравнил новите снимки с по-стари, съхранявани в архивите на НАСА, и установил, че агенцията размива на снимките цели  области от повърхността на планетата и дори размества снимките, така че да е невъзможно да се определят точните координати на местата, където се намират тези мистериозни структури.s06387736 s34163989 s81910268 s99468084

Първо, изследователят намерил 3 огромни конусообразни кули, които си приличат и са разположени на еднакво разстояние една от друга. Продължавайки проучването на района, той открил още 3 кули, разположени под прав ъгъл спрямо първите три кули.

Интересното е, че малко по-далеч от стоящите в един ред три кули, има още една   по-нататък и още една в близост до втория ред кули. Ако се наложат изображенията едно върху  друго, може да се види, че местоположението на двата комплекса кули  е идентично.

Всичко това потвърждава факта, че шестте кули са с изкуствен произход. Такива случайности просто няма.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *