Астронавтът от „Аполо“ Едгар Мичъл: Извънземните предотвратиха война между СССР и САЩ

Бившият астронавт на НАСА д-р Едгар Мичъл е твърдял, че мирно настроени извънземни са  посещавали Земята, за да предотвратят война между САЩ и Русия.

Според Anonhq.com, в интервю за Mirror, бившият астронавт е заявил: „Белите пясъци“ (Ню Мексико) бяха територия за ядрени опити – и това е интересувало извънземните.  Те са искали да научат какви са нашите военни възможности „.

Той също така заявява, че извънземните са искали да ни предпазят от война и  да помогнат на американците и руснаците да установят мирни отношения помежду си.

Шестият човек, стъпвал на Луната, също така твърди, че и други от персонала ще ви кажат същото нещо. Той казва, че по време на обсъждания  с много от неговите колеги, които са работили в бункерите в края на 40 -те години, те са казвали, че са били очевидци на неидентифицирани летящи обекти, които прелитали над ракетните силози, само за да ги изключат.

Той също така твърди, че някои от служителите, които са били на брега на Тихия океан, му разказали как извънземните били готови да  свалят  ракети, използвайки своите космически кораби.

За много от нас тези твърдения е  трудно да се приемат; но бившият астронавт е убеден в съществуването на разумен живот в космоса.

На въпроса как изглеждат извънземните, Мичъл казва, че „те са били много характерни: Голяма глава с големи очи, лице с малки черти и аномални тела“.

Mичел също така смята, че така наречените сиви хуманоиди кацат в  Розуел на 7 юли 1947 г., а някои от тях са били заловени. Мичъл твърди, че правителството на САЩ не казва истината за кацането им, защото  не иска авангардните им технологии да попаднат в ръцете на руснаците или други американски противници.

„Идеалният план за действие бе такъв – да се  лъже за това, и да се крият  технологиите. Те отбелязваха всичко, което е свързано с него, с надпис „строго секретно“. Мичъл казва, че това е   създало илюзия за обществото и за държавните служители.

Въпреки това, преди девет години, от НАСА заявиха, че те не следят неидентифицирани летящи обекти, и организацията не крие тайни за  извънземен живот на Земята. НАСА също така заяви, че  не споделя  мнението на д-р Едгар Мичъл по въпроса за НЛО или за кацане на извънземни на Земята.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *