Астронавтите от совалката „Индевър“ успели да заснемат огромен бял НЛО (видео)

Видеото, заснето от астронавтите на мисията STS-134 по време на последния полет на совалката, показва огромен НЛО (виж видеото по-долу). Кадрите са заснети на 15 май 2011 г. от члена на екипажа Майкъл Финк. Aмериканският астронавт с помощта на ръчна камера показва отделилия се резервоар с гориво на Mission Control Centre Division, който извежда совалката „Индевър“ в орбита.

Външният резервоар за гориво, към който се крепи космическия кораб и главните ракетни двигатели, се отделя  от совалката на височина 113 км 8,5 минути след старта. След това, по-голямата част от него изгаря в атмосферата, а останалата част   пада в океана.

След разглеждане на видеото, показано от НАСА на интернет страницата и, се появиха много коментари от посетителите на сайта, които в дясната страна на екрана забелязаха огромен бял обект със същия размер като падащия кафяв резервоар.

От страна на внимателните зрители се посипаха маса предположения – от ледена кора на совалката, смачкано метално фолио и изолационна пяна, до откъснала  се от ускорителя част от  ракета или от самата космическа совалка.

Но дали парчетата лед или пяната са толкова големи, колкото самия резервоар за гориво, чиято височина надвишава десететажна сграда? Освен това, този странен обект не се движи в непосредствена близост до празния въртящ се цилиндър.

Очевидно е, че този НЛО е бил наблюдаван и от цензорите на НАСА, които на това място дотолкова увеличават яркостта на изображението, че неидентифицираната структура става бяла и почти се слива с намиращите се далеч по – надолу облаци.

Във видеото има и  още някои необичайни неща. Няколко секунди преди появата на огромния НЛО, в долния десен ъгъл на екрана се появява малък диск. Случайно?

За белите НЛО разказва още през февруари 1962 г. първият американски астронавт Джон Глен, който заявява, че по време на полета си  видял малки бели пеперуди, подобни на светещи снежинки, които на рояци летят около неговия космически кораб, кацат  върху него, сблъскват  се с корпуса и отлитат.

Някои уфолози предполагат, че това видео показва точно такива  биологични същества, които се събират заедно, образувайки масивни конструкции с необичайни форми.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *