Бивш капитан от военновъздушните сили на САЩ: НЛО унищожи 10 ядрени ракети

Капитан Дейвид Шиндъл ръководи експлоатацията на междуконтинентални балистични ракети земя със земно базиране  „LGM-30 Minuteman“ във  военно – въздушната база „Minot“ в Северна Дакота. Това е станало преди 50 години, но бившият военен едва сега е решил да разкаже на света за невероятния случай, който се случва с него на  работата му.За своята  безопасност новоизпеченият писател не се  притеснява много  защото правителството на САЩ, според него, е малко вероятно да тръгне да се занимава с пенсионер, когото просто може да нарече луд, или жаден за  слава лъжец.

В момента Дейвид живее в Mekilteo със съпругата си Даян, за която е  женен  20 години, както и с 4 възрастни деца и 8 внуци. Той е израснал в столичния район на Сиатъл-Такома-Белвю, а  се дипломира в  университета на Вашингтон, като след това постъпва в армията.

Той вече е на  много години и  не се страхува да говори истината. За съжаление, признава бившият капитан Шиндъл, да се говори истината в нашето общество не е безопасно …

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.