Тайнствени черни хеликоптери прибраха свален НЛО близо до Аляска

Експертът по НЛО Рос Култарт твърди в последната си статия, че се е появила нова информация, която опровергава твърдението на чиновници, за произшествие с „UAP“ (неидентифициран аерокосмически обект), свален от изтребители на ВВС на САЩ миналия февруари, пише Daily Star.

Култхарт каза, че неговият източник от Пентагона e потвърдил, че сваленият обект всъщност е сребърeн цилиндричeн НЛО, а не цивилен балон, както твърдят официални лица. Информаторът казва, че от най-високо място лично е наредено свалянето и в операцията са участвали множество сили, включително HC-130, F-16 и черни хеликоптери OGA (друга правителствена агенция).

Инцидентът се е случил на около 13 километра от замръзналото крайбрежие на Аляска, а пилотите, изпратени да инспектират мястото, дават противоречиви разкази за видяното. Онлайн видеоклипове, заснети от ловци на НЛО, показват черни хеликоптери, които кръжат над брега.

Американски служители заявиха, че обектът представлява „разумна заплаха за въздушния трафик“ и е бил свален по заповед „отгоре. Говорител на Пентагона каза, че спасителните екипи са събрали отломки от обекта на повърхността на леда. Търсенето обаче беше прекратено и служителите отказаха да дадат подробно описание на обекта, като казаха само, че „това не е самолет като такъв“.

Тези изявления предизвикаха възмущение сред американците. Мнозина се чудят защо се скрива истината за операцията и защо информацията за сваления НЛО е пазена в тайна.

Експертите по НЛО изучават този случай с голям интерес. Те се надяват, че новите подробности от операцията ще им помогнат да разберат природата и произхода на тези мистериозни обекти, които продължават да се появяват в небето.

Много въпроси обаче все още остават без отговор. Какъв точно е този обект? Какви са били неговите цели и произход? И най-важното, защо властите крият истината за този инцидент?

Илюстративно изображение

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *