НЛО „инспектира“ летище в Мексико (видео)

На 1 декември 2023 г. в 9:46 сутринта камера за наблюдение, инсталирана на летището в Мексико Сити, столицата на Мексико, засне много бърз НЛО, който лети над пътнически самолет, стоящ на пистата.

Тъмният обект с формата на диск прелита пред камерата толкова бързо, че беше възможно да се разгледа по-подробно само чрез силно забавяне на видеото. Обектът не изглежда да прилича на птица или дрон.

Тъй като тази камера излъчва видеото онлайн в интернет, мигащата въздушна аномалия веднага е забелязана от един от потребителите, които го гледат в този момент, и публикува видеото в социалната мрежа.

„Какво беше и колко бързо летеше?“, написа потребителят в публикация с видео, а коментаторите бързо се втурнаха с мненията си. Някои вярваха, че това е просто насекомо, летящо много бързо към камерата, други – птица.

Тези, които обаче бяха сигурни, че това е извънземен кораб, бяха мнозинство. Те написаха, че НЛО започват да летят над нас толкова често, че все повече се улавят от камери за наблюдение и то в доста добро качество.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *