Загадъчен обект в небето над Италия озадачи експертите (видео)

Миналата седмица странен обект беше забелязан в небето над италианския град Челе ди Булгерия (в превод -Клетките на България!!!!!!), което предизвика оживен дебат онлайн за неговия произход.

Обектът е заснет с камера от Анна Ида Гуида, която сподели изображението във Facebook и попита последователите си какво може да бъде.

„Направих снимката от балкона си. Всъщност два кадъра едновременно. На единия няма нищо, а на другия е това, може ли някой да ми каже какво е?“ – написа тя.

На снимката ясно се вижда кръгъл метален обект, носещ се в небето. Някои предполагат, че това може да е черна найлонова торбичка, дрон или дори извънземен кораб.

Местните власти изпратиха снимката в Средиземноморския център за НЛО за допълнителен анализ. Центърът е водещата организация за изследване на НЛО в региона и има десетилетия опит в разследването на съобщения за неидентифицирани летящи обекти.

Експертите на центъра все още не са успели да идентифицират обекта, но продължават да изучават снимката и да събират допълнителна информация.

Наблюдението на обекта предизвика голям интерес от страна на медиите и обществеността. Много хора се чудят какво може да е и откъде идва.

Някои спекулират, че обектът може да е секретен военен самолет или нов тип дрон. Други смятат, че това може да е извънземен кораб, посещаващ Земята.

Средиземноморският център за НЛО е проучил повече от 10 000 съобщения за НЛО.

Всяка година в Италия има около 100 доклада за НЛО.
Повечето съобщения за НЛО могат да се обяснят с природни явления като самолети, метеори или балони с горещ въздух.
Въпреки това, има малък брой съобщения за НЛО, които остават необяснени.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *