Срещи на световните лидери с НЛО и извънземни: какво видяха и казаха?

Чудили ли сте се дали хората, които управляват света, са виждали нещо странно в небето?

Може да се изненадате да научите, че някои от най-влиятелните лидери от миналото и настоящето са имали свои собствени срещи или мнения относно НЛО.

Някои от тях дори направиха публични изявления, а други ги запазиха в тайна или ги отхвърлиха.

Джими Картър

„Убеден съм, че НЛО съществуват, защото съм ги виждал.“ Картър съобщава, че е видял ярка бяла светлина в небето през 1969 г., когато е бил губернатор на Джорджия. По-късно той подава доклад до Международното бюро за НЛО и заявява, че ще направи публична цялата информация за НЛО, ако стане президент. Въпреки това му е бил отказан достъп до секретни документи по този въпрос.

Роналд Рейгън

Беше ярка бяла светлина. Проследихме я до Бейкърсфийлд и изведнъж, за наше пълно изумление, тя се издигна право в небето.“ Рейгън разказа за своето наблюдение на НЛО през 1974 г., докато лети с частен самолет над Калифорния.

Той също така казва на Стивън Спилбърг, след като видя филма E.T., че „има няколко души в тази стая, които знаят, че всичко, което се случва на екрана, е абсолютната истина.“

Джордж Буш

Американците не могат да се справят с истината.“ Буш, бившият директор на ЦРУ, даде този загадъчен отговор, когато го попитаха за НЛО при набиране на средства през 1988 г. Той също така твърди, че е казал на един изследовател, че знае „доста много“ за НЛО, но е отказал да даде подробности.

Джордж У. Буш

„Не“. Буш даде този директен отговор на въпроса на Джими Кимъл дали би казал на всички, ако види доказателства за НЛО. Той също така се пошегува, че разкриването на такава информация може да ви „изведе в орбита“.

Барак Обама

„Има снимки и записи на обекти в небето, за които не знаем точно какви са.“

Обама потвърди, че има необясними въздушни явления, които са били наблюдавани от военните и записани от сателити. Той отбеляза, че хората все още са сериозни в разследването и изучаването на тези обекти.

Денис Кучинич

„Всъщност [видях НЛО].“ Кучинич, който се кандидатира за президент през 2008 г., призна, че е видял НЛО в дома на Шърли Маклейн в щата Вашингтон. Той каза, че е „огромен“ и „триъгълен“ и го кара да се чувства свързан с Вселената.

Уинстън Чърчил

„Какво означават всички тези приказки за летящи чинии? Какво биха могли да означават? Каква е истината?“ Чърчил задава тези въпроси на своя министър на авиацията през 1952 г., след като над Великобритания са регистрирани редица наблюдения на НЛО.

Той също така нареди разследване по въпроса, но според съобщенията е недоволен от резултатите.

Михаил Горбачов

„Феноменът НЛО съществува и трябва да се приема сериозно“. Горбачов направи това изявление през 1990 г., след разпадането на Съветския съюз. Той също така каза, че има много съобщения за НЛО в СССР, някои от които са били разследвани от военните.

Пол Хелиър

„НЛО са толкова реални, колкото самолетите, летящи над главите ни.“

Хелиър, който е бил министър на отбраната на Канада от 1963 до 1967 г., направи съобщението през 2005 г., като стана първият министър от кабинета на която и да е страна от Г-8, който публично заяви, че НЛО са реални и извънземни.

Той също така твърди, че Земята се посещава от най-малко четири вида извънземни.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *