Боб Лазар се оказа прав за НЛО (видео)

Теориите на Боб Лазар за неидентифицираните летящи обекти (НЛО) получиха допълнително потвърждение благодарение на скорошни разкрития, казва експерт по НЛО.

Лазар придоби известност през 1989 г., когато заяви, че е помогнал за проектиране на извънземни самолети за американската армия. Той твърди, че е бил свидетел на информационни документи на правителството на САЩ, които описват участието на извънземни в човешките дела през последните 10 000 години.

Според експерта по НЛО Ник Поуп информатори като Дейвид Груш са потвърдили това, което казва Лазар. В клетвена декларация Груш твърди, че е видял документи, съобщаващи, че правителството на Бенито Мусолини е забелязало „нечовешки“ самолет през 1933 г.

Говорейки пред GB News, Поуп каза: „Теоретиците по темата за древните астронавти казват, че сме били посещавани от началото на времето и ние сме възприемали тези посетители като ангели, демони, богове, дяволи и така нататък.

„Не знам дали това е вярно. Изявленията на Боб Лазар са интересни. Мисля, че твърденията на Дейвид Груш са много по-интересни, защото бяха представени под клетва пред Конгреса на САЩ в ситуация, в която, дори според Пентагона, все повече и повече лица, подаващи сигнали, излизат напред и някои подкрепят неговите показания.“

„По всички тези истории на Боб Лазар, които се носят от години, Конгресът, Пентагонът, НАСА и други военни и разузнавателни агенции работят много усилено, за да се опитат да потвърдят всичко това.“

Груш, бивш офицер от ВВС на САЩ, изрази мнение, че тайната програма за възстановяване UDO притежава „нечовешки“ космически кораб. Той също така предположи, че тези тайни групи притежават „мъртви пилоти“. На високопоставеното си публично изслушване през юли той даде показания под клетва за това, на което каза, че е бил свидетел.

Същия месец лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър спонсорира законопроект за разрешаване на разкриването на „открити технологии с неизвестен произход и биологични доказателства за нечовешки интелект“. Това идва на фона на твърдения, че ЦРУ е разкрило и доклади за „поне“ ​​девет кораба с нечовешки произход.

„Имаше различни обстоятелства за различните хора“, казва източник пред Daily Mail.

„Това е свързано с физическото състояние, в което се намират. Ако не излезе от строя, ще бъдат причинени големи щети. „Останалите, два от тях, са напълно непокътнати.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *