Американски чиновници са се срещали с двама извънземни на място на катастрофа с НЛО, твърди доклад

 

След години на слухове и спекулации около инцидента в Розуел, най-накрая се появиха документи, потвърждаващи реалността на събитията, случили се в миналото.

Американски чиновници са имали среща с двама извънземни на мястото на катастрофа с НЛО, съобщават снимки от публичен източник

Изтекли документи, които се появяват онлайн, изглежда потвърждават не само събитията в Розуел, но и активното взаимодействие на американски чиновници с извънземни в продължение на няколко десетилетия, пише Daily Star.

На първите страници на документите се споменават два проекта – Project Aquarius и Project Sigma, които преди това бяха потвърдени от правителството на САЩ. Един от документите отбелязва, че 7 юли 1947 г. (събитията в Розуел) бележи началото на „секретна операция за извличане на останките от обекта за научно изследване“.

Истинската изненада обаче беше твърдението в документите за среща с извънземни на 25 април 1964 г. в пустинята на Ню Мексико. Проучването, наречено Project Sigma, разкрива, че офицер от разузнаването на ВВС на САЩ е имал среща с двама извънземни, продължила около три часа. По време на срещата страните обменят основна информация, а проектът продължава в базата на ВВС в Ню Мексико.

Американски чиновници винаги са отричали подобни срещи, но документите показват друго. Проект Сигма описва не само среща, но и обмен на информация между офицер от ВВС и извънземни.

Документите разкриват и други проекти, включително Snowbird, който потвърждава мисия за „тестови полет на обновен извънземен самолет“. Бележка в долната част на страницата с документа казва, че декласифицираната версия има „90% шанс“ за автентичност.

Въпреки по-ранното изявление на ФБР за фалшифициране на подобни документи, последните изтичания на информация все още не са получили коментари от официални източници. Въпросите за случилото се в Розуел и други мистериозни събития все така остават без отговор.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *