НЛО бе главна тема в американския конгрес! (видео)

Останките на „нечовешки“ пилоти са били извадени от катастрофирали НЛО в САЩ

На вчерашното изслушване на комисията по НЛО в Конгреса на Съединените щати няколко ключови свидетели направиха сензационни изявления, свързани с неидентифицирани въздушни явления или UAP (неидентифицирани аерокосмически явления).

Един от ключовите свидетели, които дадоха показания по време на изслушването, беше Дейвид Граш, бивш служител на Националната геопространствена разузнавателна агенция с високо ниво на достъп до сигурността в Работната група за неидентифицирани въздушни явления.

Той докладва за „многогодишна“ програма на правителството на САЩ за възстановяване и реконструкция на катастрофирали НЛО или UAP. Той също така твърди, че на местата на катастрофата са открити „нечовешки биологични“ фрагменти и че правителството се е опитало да прикрие тази информация, поради което хората са „потърпевши“.

Пенсионираният военноморски пилот Райън Грейвс също присъства на изслушването. Той заяви, че е бил свидетел на експлозии край атлантическото крайбрежие на Съединените щати „всеки ден в продължение на поне няколко години“. Грейвс подчерта, че подобни наблюдения не са необичайни и че пилотите и екипажите редовно наблюдават тези обекти, които излагат живота им на риск и изискват точна идентификация.

Бившият командир на ВМС Дейвид Фравор също сподели своя опит с UAPS.

Когато Дейвид Граш беше попитан дали той „абсолютно“ вярва, че правителството на САЩ има информация за НЛО. В отговор Груш уверено заяви: „Абсолютно, въз основа на разпит на повече от 40 свидетели за период от четири години“.

Необичайните показания на свидетелите привлякоха огромно внимание на обществеността и медиите. Трябва обаче да се отбележи, че на изслушването не бяха представени твърди доказателства в подкрепа на всичко гореизложено.

Related Posts

One thought on “НЛО бе главна тема в американския конгрес! (видео)

  1. Глупости!? Това е Класика в Опита да се отклонява Вниманието от Проблемите и Нередностите в Управлениети на Държавата!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *