Защо Ватикана крие истинската история на човечеството? (видео)

Всеки, който се опитва да направи дори повърхностен, но независим анализ на съвременната история, не може да не забележи, че историята много пъти е пренаписвана от някакви много могъщи сили, които не   само внимателно следят за появата на каквито и да било археологически артефакти, но също така осигуряват „авторитетни становища“ на академици под формата на учебници за училищата и свръхпрецизни „научни трудове „.

Но ако анализът не е повърхностен, а строго научен, задълбочен, изследователят ще стигне до още по-ужасно заключение. Заключението, че историята не е била пренаписана, а е ИЗМИСЛЕНА, създадена само на хартия, от нищо, от нулата. А една от най-могъщи сили, ангажирани с измислиците, е била и все още е … Ватикана.

Повече прочетете ТУК>>>>

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.