Какво става в НАСА? Директорът Болдън, който обяви, че извънземните идват изчезна, а назначават офицер за борба срещу извънземните

НАСА,  може би, се  безпокои от  извънземна заплаха ?

През април административният шеф на  НАСА Чарлз Болдън направи странно  изявление. Той съобщи,  че нашествието на извънземните  на Земята ще се случи не по-късно от 2025 г.

Бившият ръководител на НАСА разказа за атака на  извънземните и после изчезна- вижте ТУК.  

На пресконференция в Хюстън Болдън заяви, че сега  във Вселената, има около 30 хиляди цивилизации и много „други ужасни неща.“ Те могат да нахлуят на Земята по всяко време. Това може да се случи в  близките месеци, подчерта Болдън.

„В Космоса  има много ужасни неща, и някои от тях вероятно вече са  забелязали нашето съществуване … Ние сме активни в космоса в продължение на десетилетия,  така че със сигурност сме привлекли  вниманието на някои от тях. Нас могат да ни превземат по  всяко време“, – каза Болдън.

След това изявление, шефът на  Националната космическа агенция на САЩ бе изведен от сцената. След това се оказа, че той ще е в болнични най-малко шест месеца. Необяснимо, но факт – вижте ТУК.

А преди няколко дни  НАСА внезапно обяви вакантно място за офицер по „Планетарна защита“, чиито задължения са да защитава планетата от извънземен живот.

За да бъдем по-точни, основното задължение на защитника на Земята е да  предотвратява различни видове биологично замърсяване в хода на изследване на космоса.

Има се предвид както биозамърсяване на космическите кораби, които се завръщат на Земята, така  замърсяването на други небесни тела със земни микроорганизми и друга органична материя.

Какво всъщност  се крие зад тези две събития? Възможно е те да са свързани и зад кулисите да се случва нещо необичайно, което не се казва пред широката общественост?

Ще видим.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *