Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (видео)

От момента, в който  Доналд Тръмп само  обяви кандидатурата си за президент на САЩ, към него бяха приковани милиони очи, на които не  им убягна факта, че с фигурата на бъдещия президент на САЩ са  свързани много странни, понякога мистични факти.

Като този, че  кандидатът за президент Доналд Тръмп и съперничката  му Хилъри Клинтън, се споменават във филма „Умирай трудно 3“.

Персонажи с името Тръмп също така присъстват и  в няколко други американски филми.

На много странните  и мистериозни стенописи в не по-малко странното и загадъчно летище Денвър (Denver International Airport) е нарисувано момче, което има редица общи черти с Доналд Тръмп:

И това са само добре известни  факти.

Но книгите, които са намерили американските конспиролози  в Библиотеката на Конгреса,   просто шокират. Те не се вписват в известната на хората реалност и не могат да се обяснят дори и с участието на всички конспиративни теории. Книгите са:

Повече по темата прочетете ТУК>>>

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.