САЩ изстреляха секретна космическа совалка, за да унищожат извънземен източник на смъртоносните урагани, заплашващи Америка (видео)

Както  научихме от наш източник от Пентагона, Air Force Space Command е изстрелял строго секретния космически кораб X-37B. Първоначално той е имал други цели. Но във връзка с неотдавнашните събития е било решено да се използва като оръжие, за да се унищожи източникът на смъртоносните урагани, които заплашват Америка.

Източникът също така казва, че неговите приятели дори са публикували видео с  X-37B, за да предупредят обществеността.

Ще напомним, че през последната седмица  Америка бе атакувана от урагана Харви, и към нас се  приближава ураганът Ирма, който  унищожи Карибите по пътя си.

А ураганът Ирма е много по-страшен от Харви.

„Това е ядрен ураган“ – каза кметът на Маями Бийч и призова жителите да   бягат спешно след задължителната евакуация на 100 000 човека.

В допълнение към Ирма, в Атлантическия океан сега се образува ураганът Хосе, който също ще се насочи към Америка. И ураганът Катя в Мексиканския залив. Според прогнозите той също ще атакува Америка.

Някои експерти предположиха, че първият ураган е създаден от „климатично оръжие“, геоинженерство. За Ирма също така се говори. Ураганите започнаха да се раждат почти всеки ден. И всички те са насочени към Америка. Други експерти обаче са сигурни, че никоя държава все още няма такива „климатични оръжия“, които за толкова кратко време да създадат четири урагана, с такава сила, и да ги насочат към  една страна.

И както казва нашият вътрешен човек, Военновъздушните сили са открили непознат обект близо до нашата планета. Заедно с НАСА и група учени са открили, че този обект е източникът, който създава тези урагани и ги насочва към Америка. Как  са разбрали това – те не казват. Какво представлява –  ние не знаем. Но ни беше казано, че може изобщо да не е земен, НЕ се знае!

На нас,  според вътрешния ни човек, сега е известно само едно – свръхсекретният космически кораб X-37B с термоядрен заряд с  огромна мощност, е изстрелян за да  унищожи някакъв космически  обект в близост до Земята, който създава почти всеки ден нови смъртоносни урагани, за да унищожи Америка.

Кой иска да създаде Армагедон за Америка? Някои държави или …….?

оригинал

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *