Разсекретените фотографии – II част

Втора серия разсекретени и некоментирани снимки. Тези тук са главно от Луната.

Интересно е, че доста специалисти казват , че са фалшфикати, но има и такива, които твърдят, че са истински…[nggallery id=27]

Related Posts

10 thoughts on “Разсекретените фотографии – II част

  1. Тези снимки ми стоят в компютъра от няколко години, а много от тях са ментета, фотомонтажи.

  2. На третата снимка отдолу, нагоре е (направо умрях от смях) използван алиминиев охладител за електронни полупроводници, известен, като радиатор. Вижте изображението на линка и неговия профил http://bg.farnell.com/aavid-thermalloy/db120-20/heat-sink-t-slots-0-41-c-w/dp/179955
    Всички снимки „на Луната“ са пълна измама!!!!!

  3. Hah i na men na tova mi zaprilicha oshte predi da sum ti vidql komentarite.Qvno na zelenite CPU-tata im sa dosta golemi i se nojdaqt ot solindno ohlajdane.Da im pratim s sovalka i nqkolko tubi kontaktna pasta.

  4. На снимка 1 и снимки 4и5, е използван един и същи череп. Сравнете зъбите и дупките по черепа. Пълни ментета.

  5. От тези снимки само 3-4 да не са манипулирани по някакъв начин. И то защото на тях не се вижда нищо странно. Останалите обаче са явна фалшификация! Аз ще се спра на последната снимка, която според мен е направена от поне две оригинални снимки и посредата е плясната някаква измислена постройка.По + може да се ориентирате.Те трябва да са абслютно еднакви и симетрични на цялата снимка.Ясно се вижда обаче, че посредата те са по дебели, а на първия ред има и един почти заличен.Това означава, че въпросната снимка „леко“ е пипкана, но не се заблуждавайте,че от аматьор. Целта е хем да разбуни духовете, хем да може много бързо да бъде опровергана, а човека, който я смята за истинска осмян, оплют и т.н.

    И какви са тези глупости да ми искате e-maila задължително! Те службите и без това нямат проблем да го намерят,а вие искате да ми пращате разни простотии или какво?!

  6. Много от снимките са от филма „Конспирацията Орион“. Там се вижда как са правени.

  7. Работя с Фотошоп от сума ти години и на почти всички снимки МНОГО ясно си личи къде е сглобката и че са МЕНТЕТА на 110%- Имам ги на компа си от 2 години и съм ги разглеждал доста. може да си ги свалите от “ theorionconspiracy “ с висока резолюция и да ги разгледате добре.

  8. Приятели всичко е интересно, безспорно има и фалшификати, обаче обърнете внимание на гигантите, там като че ли всичко е точно, а безспорно и много интересно. Разбирате ли приказката е за „ние не сме сами“, имаме и минало а не само неясно бъдеще. И все пак артефакти има, те са с неясен произход и неясно бъдеще. Защо не помислим по въпроса – Какво са ни приготвили управляващите, до колко неща та дори и явни не ни допускат. Защо е това? За да има пълно незнание и несигурност. Какво от това, че всеки ден виждат НЛО, няма го в телевизията значи не същесътвува. По принцип подобни неща трябва да се видят от повече хора и който има повече ъкъл нека помисли. В настоящият момент тече проект за откриване, ако има и на артефакти на наша територия, аз бих им пожелал успех.
    Vova55

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *