Уве продава лицето си за татуиране на рекламни банери

Германецът Уве Трьошел (Uwe Troeschel)  изложи за продажба в качеството му на  рекламна платформа своето лице. Това съобщава Bild. Уве е разделил лицето си на няколко зони, на които срещу заплащане  потенциални рекламодатели могат да поставят своите банери. Например татуировка на челото му ще струва на рекламодателя  50 000 евро, на една от бузите му –  20 000, а под брадичката – пет хиляди евро.

Ако някоя компания желае да изкупи за реклама цялото лице на Уве, тя ще трябва да  плати сто хиляди евро. Според предприемчивия немец,    не  го интересува в каква област работи потенциалния  рекламодател.

Според Трьошел, той се е решил на такъв необичаен ход заради  любовта си към животните. Той казва, че  винаги е искал да построи музей, посветен на кучетата от породата санбернар, но пари за това няма. Приходите от бъдещи рекламни сделки  Уве възнамерява да похарчи за  организацията на музея.

Преди няколко години на Запад  се разпространява практиката на татуиране с рекламни цели. Така, през 2005 г., онлайн казиното GoldenPalace.com плати на американка 10 000 долара за да татуира на челото си нейното лого.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *