Полубрат на Барака Обама живее в беден квартал на Найроби

Родственик на най-влиятелния човек в света – американския президент Барак Обама – живее в малка барака, в бедните квартали на Африка, съобщава TSN.ua, като се позовава  на британския вестник Daily Mail.

Джордж Обама е полубрат на американския президент. Той е на 30 години, роден е в Кения и живее в столицата – Найроби. Те имат един баща с Барак Обама, но различни майки.

Приликата с известния    брат на Джордж е не само в името, а    и във външния вид. Само че Барак е забележимо по-светъл. Заради това, че майката на Барак Обама-  Ан Дънам -е  бяла американка.

Според Джордж  известната му фамилия е  неговото проклятие. Но съседите казват, че той не се колебае да продава името си в замяна на алкохол и храна. Наскоро Джордж се е съгласил да участва в документален филм, в който сегашният президент на САЩ е подложен на остра критика.

Междувременно  Барак Обама се  подготвя за президентските избори, които ще се проведат през ноември 2012 г.  Основният конкурент на Обама е републиканецът Мит Ромни.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *