Сорос обяви поредния си годеж

Джордж  Сорос е  решил да се ожени за трети път. Днес 82-годишният милиардер  обяви годежа си с 40-годишната Тамико Болтън, пише The New York Post.

„Джордж   планираше да изненада гостите и роднините на рождения си ден, който празнува снощи. Той каза, че са сгодени и ще се оженят  следващото лято в Саутхемптън“ – цитира вестникът свой източник измежду приятелите на Сорос.

Според него, Сорос се среща с Болтън през 2008 г., но те  запазили връзката си в тайна. Едва през май тази година Сорос  се появява заедно с Болтън   на премиерата на филма „Недосегаемите“. “ Те се сгодили  през тази седмица, когато Сорос подарил на годеницата си диамантен пръстен.

За Болтън се знае, че  майка и е японка, а бащата – американски военен. Тя е израснала в Калифорния, завършва Университета на Маями и се занимава с бизнес: започва с продажбата на хранителни добавки по Интернет, а сега е собственик на компания, която предлага онлайн занимания по йога.

Сорос е бил женен два пъти. Първата му съпруга е Анализа Витчак – те сключват брак през 1960 г. и   живеят заедно в продължение на 23 години. От този брак Сорос има три деца. През 1983 г. Сорос се жени за Сюзан Вебер, която е по-млада от него с 25 години. С нея имат две деца. С втората си съпруга на Сорос се развежда  през 2005 година. Сорос след това  има  приятелка –  Адриана Ферейра, която миналата година заведе дело срещу него. Според нея, милиардерът  обещал да  и купи апартамент, но не спазил обещанието си.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *