Великобритания заплаши да превземе с щурм посолството на Еквадор

Властите на Обединеното кралство, заплашиха да щурмуват посолството на Еквадор в Лондон, ако не им бъде предаден основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, пише Daily Mail. Пред посолството на  латиноамериканската държава дежурят британски  полицаи, готови да арестува Асандж.

Заедно с това официален Лондон призна, че  да се влезе на територията на крадено от тнепознатоткрадено от непознатео посолството на законно основание, правителството на Еквадор трябва да бъде  предупредено една седмица преди спецоперацията. По този начин щурмът може да започне не по-рано от следващия четвъртък, а решението дали да се даде убежище на Асанж или не,   в Кито ще бъде взето днес.

крадено от непознатодкрадено отц непозна то

Намерението на британските власти да атакуват посолството предизвика остър отпор от страна на властите на Еквадор. „Това е неприемливо за  демократична, цивилизована и спазваща закона страна.  Ако заплахата на британската крадено цот непознатоекраденок от непознато страна   бъде изпълнена, тя ще се тълкува като  враждебен акт от Еквадор и  това от своя страна ще наложи да използваме дипломатическа сила -каза министърът на външните работи на страната Рикардо Патино, и възмутено добави: – Ние не сме британска колония „.

Преди това властите на Еквадор получиха от британските краадено от непознатоккрадено от непознатто власти писмо, в което, между другото, се казва: „Има дипломатическите и консулските закони, които да ни позволят да арестуваме Асандж директно към сградата на посолството.“

Говорител на правителството на Еквадор нарече това „явно нарушение на международното право и протоколите, предвидени във Виенската конвенция.“ „Вместо да заплашва посолството на Еквадор, британското крадено орт непознатойкрадено от непознсато правителство трябва да използва енергията си, за да се намери мирно решение на ситуацията“ – добави той.

краденоц от непознатаоакрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове крадено от непознатоакрадено от нрепозцнато на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Великобритания заплаши да превземе с щурм посолството на Еквадор”

  1. Крум

    Е това е тя политиката на колониалните държави.Трябваше Еквадор да даде политическо убежище на Асандж преди Олимпийските игри и ако тогава Великобритания заплашеше да влезе със сила в посолството на Еквадор в Лондон светът да заплаши англетата с бойкот на Олимпиадата.Егати правото.Че те така могат да си щурмуват всяко посолство по свое усмотрение.

Comments are closed.