Кацали ли са все пак американците на Луната

20% от анкетираните в САЩ  и досега не вярват, че на  20 юли 1969 г. американците са кацали на Луната и за това има много доказателства, пише редакторът във  Focus Майкъл Oденвалд.

“Първата лястовичка, изразяващ а съмнения във възможността за кацане на астронавти на сателита на Земята, беше американецът Бил Kейсинг, който е работил 60 години в компанията “Rocketdyne”- партньор на НАСА”, – пише Оденвалд. В книгата си, инженерът твърди, че техниката по онова време  не е могла да обезпечи кацане на хора на Луната, а сцените със самото кацане са били заснети  на секретен полигон в “Зона 51?, където  за тази цел е   построено студио. “Ракетите са били изпращани в Космоса без хора” – казва Kейсинг.

Веднага след това, подобни твърдения започнаха да се появяват като гъби след дъжд, пише Focus. Някои вярват, че САЩ  по такъв начин са искали да покажат своето техническо превъзходство над Съветския съюз, а други твърдят, че НАСА,  след дълго време безуспешна дейност , се е страхувала от загуба на  своя бюджет от $ 30 милиарда. А може би мисията до Луната  е била за да се отклони вниманието от войната във Виетнам.

Във всеки случай, привържениците на “конспиративните теории за НАСА” имат огромно количество  доказателства, че американците никога не са били на Луната – от снимки, на които не   се вижда звездното небе, до развяващото се във  вакуум американско  знаме.

 

“Преди няколко седмици  привържениците на “конспиративната    теория за НАСА ” получиха  поредния аргумент – продължава Oденвалд.  На 25 август 2012 г.  както знаете, почина Нийл Армстронг, а астронавт бил в Космоса, не може да доживее до тази възраст.” Защото заради космическата радиация Армстронг е трябвало да умре   още като млад.

Related Posts

2 thoughts on “Кацали ли са все пак американците на Луната

  1. На против били са и са намерили останки от древна цивилизация.Знаели са точно къде да кацнат и какво да правят тоест взривили са ги.Загадка остават думите на Армсторнг ,,на нас ни беше дадено да разберем,че мястото е заето“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *