НАСА открива през 1991 г. в орбита около Земята обект с извънземен произход

Има безброй теории за това как извънземни са посещавали Земята или са тук сега. През 1991 г. е бил публикуван доклад за съществуването на орбитална сонда около Земята с извънземен произход.

Тя е наречена „1991 г. VG“, защото тя е била открита през декември същата година, и е описана  като обекта с големина около 10 метра, разположена на хелиоцентрична орбита. Тогава тя се приближава  много близо до Земята. Забелязани са бързи промени в яркостта на обекта. Тъй като орбитата и  е била много близо до Земята, водещи учени решили, че обектът е бил създаден от хората.

Странността се изяснила след това, когато били  проверени всички спътници, които са били изпратени в космоса. Оказало се, че обектът не съответства на нито едно земно устройство, изпратено в орбита . Освен това  прецизните  движения на обекта накарали изследователите да мислят, че това нещо е управляемо и траекторията му не е случайна. Смисълът на срещата вероятно е била да ни наблюдава.

След известно време сондата излязла от орбита и се отдалечила. Но не   твърде далеч, така че да се завърне към Земята! Но кога?

Докладът

Related Posts

One thought on “НАСА открива през 1991 г. в орбита около Земята обект с извънземен произход

  1. Изследвания (….)
    (коментарът е отстранен поради неясен превод и невъзможност да се разбере смисъла му, вероятно поради автоматичен превод).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *