Бик се разплака със сълзи докато го водят на клане

Хората, които видели как на бика, като  дете, започнали да му текат сълзи, просто не могли да го  изпратят на смърт.

Това бил съвсем нормален работен ден в една от многото кланици на Хонконг. Изведнъж, един чакащ  реда си бик, коленичил и  започнал да плаче. „Много хора смятат, че животните не могат да плачат, но бикът започна да плаче като бебе“, – каза на пресконференция Billy Fong, един от наблюдавалите събитието, пише most-i.

Това  видели около десет души – месари, които изкарват прехраната си с клане на говеда. След като видели, те самите започнали да плачат. Хората били  толкова трогнати от това, което се случило, че просто купили животното и го дали на един от будистките храмове, където то  спокойно може да оцелее до края на дните си.

Тази история се случила в момент, когато работниците се опитвали да добутат  животното в цеха за клане. Когато работниците се приближили до мястото, голямото животно изведнъж свило предните си крака,  отпуснало се на земята, а от очите му потекли  сълзи.

Виждайки сълзите на бика някои работници  напуснали компанията. Те казали, че никога повече няма да вдигнат ръка срещу животни, защото никога няма  да забравят как от големите тъжни очи и по муцуната на бик се стичали на отчаяние и страдание …

Глобалното затопляне връща динозаврите на Земята

В Италия се появи ферма за свободни животни

4 thoughts on “Бик се разплака със сълзи докато го водят на клане

  1. Хора,спрете месото! Животните страдат,трябва ли да им причиняваме това за да си напълним коремите?
    Грозно звучи,но е истина.
    Не превръщайте организмите си в гробище за животни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *