За парите и възнесението

Как да проявявате пари (своите триизмерни потребности и желания) чрез теглене от Вселенския Фонд – многоизмерния начин на банкиране

Вселенският Фонд е просто наименование за неограничения енергиен запас, който е на разположение на всеки в нашата вселена. Тази енергия се използва за проявяване на всички форми на творение – от галактики и планети до електронните цифри и книжните пари, които използвате на Земята, за да се сдобивате със стоки и услуги.

За да използвате Вселенския Фонд, вие трябва да сте наясно с това как той работи, както и с подробностите относно това как да правите тегления от него. В този материал аз ще ви запозная с най-важните елементи, но има още много. За да споделя всичко, ще трябва да напиша цяла книга. Това, което споделям тук, ще ви даде възможност да направите първите крачки и успешно да интегрирате тази многоизмерна парична система в своята триизмерна система.

Основни положения

1. За да използваме този фонд успешно, ние трябва да проявим готовност да се откажем от настоящото си вярване, че единственият начин да сътворим финансова сигурност е като разполагаме с голяма сума пари в някоя триизмерна банкова сметка, и, вместо това, да започнем да възприемаме Вселенския Фонд като своята вселенска спестовна сметка. Това може да се окаже много трудно, поради факта, че сме били обучени да вярваме, че само като разполагаме с допълнителни средства в своите триизмерни банкови сметки, можем да проявим онова, което искаме. И все пак това е ключовата стъпка в превключването от триизмерна парична система към многоизмерна, или вселенска система.

Нашите вътрешни деца са наистина уплашени от идеята да се откажат от онова, което са били програмирани да вярват, че е единственият начин да се чувстват финансово сигурни. С тази стъпка ние казваме чрез действията си, че сме готови да започнем да се учим да проявяваме на момента от Вселенския Фонд. В допълнение ние казваме, че сме готови да се откажем от потребността да трупаме пари, изваждайки ги от обръщение от страх, че по някакъв начин можем да изгубим способността си да проявяваме. Това показва, че започваме да имаме вяра в нашата текуща способност да проявяваме своите желания посредством използването на един вселенски източник. От духовна гледна точка, ние започваме да действаме в съответствие с онова, което проповядваме.

2. Вашата Душа / Висш Аз действа като ваш личен банкер и определя кога молбите ви ще бъдат приети и как те ще се проявят. Тези решения се основават на вашия Житейски План, по отношение на когото Душата ви действа като мениджър.

Тъй като основната ви причина да сте на Земята е душевното израстване, всички молби за тегления се проверяват спрямо вашия Житейски План, за да се види дали съответстват на онова, което най-добре ще послужи на еволюционните ви потребности. Житейският ви План е планът, който сте създали във времето между въплъщенията си, и съдържа всички уроци, договори, основни събития и хора, които ще срещнете по време на настоящото си въплъщение. Ако молбата ви е в съответствие с вашия Житейски План в настоящия момент, Душата ви ще вложи цялата си енергия, за да прояви онова, за което сте помолили, в третото измерение. То буквално ще се влее в живота ви.

3. Ще познаете кога едно теглене е било осъществено успешно по три неща: хората, парите и възможността ще се появят едновременно. Вие няма да сте допринесли с нищо за появата на тези три неща. Но запомнете, че ако тези три неща не са налице едновременно, значи моментът не е съвсем подходящ за проявяването на желания от вас предмет или проект.

Ако не сте сигурни дали дадена молба може да бъде удовлетворена, помолете Душата си по един или друг начин да ви даде потвърждение. Помолете потвърждението да ви бъде дадено в рамките на 24 часа или по-малко и то по начин, който ще ви е невъзможно да изтълкувате погрешно. Душата ви ще изпълни това. Тя има всички причини да ви даде отговор и обикновено отговорът идва незабавно, дори преди още да сте свършили със задаването на въпроса. Един полезен съвет: Помолете за потвърждение под формата на отговор „да“ или „не“. Бъдете конкретни.

4.  Има случаи, в които молбата ви бива удовлетворена, но енергийното теглене бива блокирано от вашето его / вътрешно дете, защото то се страхува от промените, които молбата ви ще донесе. В този случай навлезте навътре в себе си и сключете споразумение със своето его.

Насоки за осъществяване на енергийни тегления от Вселенския Фонд:

1. За да получите от Вселенския Фонд онова, за което сте помолили, трябва да сте заземени. Да сте незаземени е същото като да ви изпратят поща, а вие да нямате адрес или пощенска кутия. Хората, които прекарват голяма част от времето си другаде (в астралния план или в други измерения), ще открият, че способността им да проявяват е силно възпрепятствана. Онези, които се съпротивляват на това, че изобщо са на Земята, също ще открият, че способността им да проявяват е блокирана. За да можете наистина да проявявате добре, вие трябва да имате сърдечна връзка със Земята и хората й.

2. Трябва гласно да заявите какво искате да проявите с енергията, която теглите от Вселенския Фонд. Това може да бъде оприличено на написването на чек или на използването на карта за банкомат. И двете са триизмерни. Като заявите гласно желанието, за което молите, посредством звука вие сътворявате предметите в третото измерение. Ако това не бъде направено, те остават в менталния план под формата на мисли. Много от вас вече са наясно с тази подробност от изучаването на техниките за визуализация.

3. Желанието ви трябва да е в съгласие с целта на Душата ви, както тя е определена от Житейския ви План, преди енергията да може да бъде изтеглена. Всичко пожелано, което не е в съгласие с тази цел, няма да ви бъде дадено, тъй като то се счита за ненужно за душевното ви израстване и мисия. Ако имате съмнения относно някое от нещата, за които молите, просто помолете Душата си за потвърждение.

4. Всички тегления трябва да са за стоки или услуги, а не за допълнителни пари, които просто стоят в някоя банкова сметка, за да ви осигуряват усещане за финансова сигурност. Това се счита за основаващо се на страх трупане на енергия, което прави енергията недостъпна за другите.

5. Бъдете отворени за това да допускате желаните неща да се проявяват без употребата на пари. Един дом, например, би могъл да дойде пакетиран като възможност да живеете в красива къща срещу наглеждане на имота.

6. Ще ви бъде дадена само енергията, която е необходима за сдобиването с предмета, за когото сте помолили. Няма да ви бъдат осигурени никакви излишъци.

7. Тегленията често изискват известна подготвителна работа от ваша страна. Земна аналогия за това би могло да бъде следното: ако искате да спечелите от лотарията, трябва да си закупите билет. Ако тегленето е „нарочно“, Душата ви ще ви подтикне чрез съобщения / импулси да изпълните задачите, които се изискват, за да се подготвите за предмета, за когото сте помолили.

8. Молбите ви се удовлетворяват в такъв момент от времето, когато това би подкрепило целта на Душата ви. Например, вие може да молите за къща и да я искате веднага, но Душата ви да е преценила, че най-добрият момент за проявяването на това би бил след като изживеете определена поредица от събития. Отново – ако имате някакви съмнения, питайте Душата си.

Научавайки се да се освобождавате от привързаността си към триизмерната банкова система и започвайки да използвате Вселенския Фонд, вие започвате да изживявате повишени нива на благоденствие. Виждате, че сте в състояние да проявявате всичките си основни потребности, наред с не толкова необходими ви неща, като единствената разлика е в това, че не разполагате с големи количества допълнителни пари, стоящи в някоя банкова сметка, и че всички предмети се проявяват в онзи момент, в който това би било най-полезно за вашето неспирно духовно израстване.

В допълнение на това, когато започнете да свиквате с този нов процес, нараства вашата вяра в силата ви да проявявате, наред с усещането за вътрешен покой и любов към себе си. Повече не се страхувате дали наемът ви ще бъде платен или не и т.н., тъй като просто ще знаете, че това ще стане. Подобно на това да се научите да карате колело, веднъж щом научите как това се прави, вие преставате да се страхувате от това.

Надявам се, че това ви е помогнало да разберете както защо евентуално изживявате финансови ограничения, така и как да се справите с тази ситуация. Изисква се просто да преминете към една нова парична система – онази, към която Душата ви и духовните ви водачи ви приближават от известно време.

Когато сте взели решението да поемете по духовния път, да се възнесете и да се завърнете към естественото си многоизмерно състояние, вие също така сте взели решението да се научите да използвате системите, които са част от тази реалност. За съжаление, много от вас, по времето когато са вземали това решение, не са осъзнавали какво включва тази „пакетна сделка“. В резултат на това сте се объркали и уплашили от пълния с обрати курс, по който финансите ви са поели, откак сте тръгнали по този път. Надявам се, че след запознаването ви с този материал загрижеността ви за вашите финанси ще се уталожи, тъй като сега вече знаете, че това да се научите да използвате многоизмерната парична система наред с вашата сегашна триизмерна парична система е част от обучението за възнесение. Фактът, че сте изпитали промени във финансовото си положение е доказателство, че вашата Душа и вашите духовни водачи работят усилено, за да ви подготвят да преминете към многоизмерност.

Всички, които вървят по пътя на възнесението, по едно или друго време ще се сблъскат с тези уроци, така че не сте сами. От личен опит зная колко трудни могат да бъдат този курс и свързаните с него уроци. Като човек, който не е успял да ги схване от първия път, съчувствам на изпитанията ви. От опит зная, че споделяйки своите чувства, страхове и преживявания с онези, които вървят по този път заедно с вас, ще успеете много по-бързо да преминете през тези уроци. Протегнете ръце към другите. Заедно ще успеем.
Джелайла Стар

Откъс от книгата „Спомнената мисия“ (превод: Мария Казакова)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *