Във Великобритания заснеха „Лицето на Бога“

s49961304Докато се разхождал по  плажа британец  успял да направи изключителна снимка. Жителите на графство Норфолк високо оценили снимката, като я счели за  доказателство, че Бог се грижи за тях.

Според таблоида Mirror, жителите на Йоркшир, обикновено казват за своето графство , че принадлежи на Бог, но сега за тази титла претендира Норфолк, в който е направена интересната снимка.

Според 56-годишният любител-  фотограф Джеръми Флетчър от малкия град Bray, Berkshire,  преди няколко дни той решил  да се разходи на плажа. Небето било  облачно и  британецът не очаквал да направи хубави снимки, така че аз просто си вървял, забравяйки за своето хоби.s93064533

На залез слънце тръгнал да  се прибира вкъщи, когато изведнъж станало нещо невероятно: той твърди, че облаците се разделили за миг, сякаш за да покажат  удивителния образ.

56-годишният британец се отнася към снимката и с известна доза хумор: „Всъщност това може да бъде и Шон Конъри или Карл Маркс“.

За разлика от Jeremy, жителите на Norfolk реагират на снимката  с голяма сериозност и я смятат за  убедително  доказателство, че Господ се грижи за тях.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *