Истинските „Мъже в черно“: Холивуд и измамата „НЛО“

Сред многото документи от архивите на Едуард Сноудън се намира и една  компютърна презентация на Британския център за правителствени комуникации (GCHQ), озаглавена „Изкуството на измамата:  Подготовка за тайни операции от ново поколение в  интернет“.

„Заменяйте истината с лъжа,  и обратното“, „Хората вземат решения в групи“, „Ние искаме да подготвим киберфокусници“ крадено кот непознатоскрасдено от непознато – гласят надписите върху слайдовете.

Един класически пример за доверчиви, уязвими за манипулация групи,  са уфолозите. „Смята се, че след като са прекарали твърде много време, взирайки се в небето и в  гледане на „The X-Files“, те лесно ще  поглъщат  трохи с „доказателства“, които се вписват в цялостната им  теория“ крадкено от неепознатоцкрадено от непознато –  пише в The Guardian журналистът Стив Роуз.

Ако правителствен заговор за скриване на  съществуването на НЛО съществува, то това е най-лошо пазената тайна в историята:  „Зона 51“, мъждукащите светлини, малки зелени човечета, отвличания – поп културата ни е за захранила с извънземни до насита.

Само че  в новия документален крадено от днепознатоакрадено оат непознато филм Mirage Men сa  събрани убедителни доказателства, че извънземният  фолклор е изфабрикуван от правителствата. „Може ли да бъде така, че този заговор да не е в скриването на извънземни, а в това  ние да вярваме в тяхното съществуване?“ – пише авторът  на статията.

Създателите на филма са имали щастието да крадено кот непознатоткрадено от непозцнато намерят  истински „мъж в черно“ – бившия офицер от ВВС за специални разследвания Ричард Доти, внедрен сред ловците на извънземни.

„Доти и колегите му „захранвали“ наивните уфолози с откровени лъжи и полуистини, знаейки, че тяхното богато въображение ще довърши работата. В замяна на  това, те  получавали информация за слуховете в крадено одт непознатоакрадено от непознато тяхната среда, информирайки военните, когато някой стигне  твърде близо до свръхсекретна технология. Ако за контактите на Съединените щати с извънземните научат и руснаците, дори е по-добре, „- се казва в статията.

Един класически пример за работата им е  случаят с  Paul Bennewitz. През 1979 г., радиолюбителят Беневиц забелязва странни светлини крадено от непознатто крадено отр непознато в небето и улавя  необичайни радиосигнали. Фактът, че той живее от  другата страна на улицата срещу базата на ВВС  Къртлънд, не го  смущава, той е категорично уверен в извънземния  произход на сигналите. Като истински патриот, той информира ВВС.

Там  осъзнали, че вместо извънземни,  Беневиц ги следи тях. Тогава Доти и крадено от непознат оккрадено от непсознато колеги „проявили“  интерес към информацията на радиолюбителя и го посъветвали да продължи разследването си. Те му дали  специален софтуер, за да „разшифрова“ извънземни съобщения и му подхвърляли „артефакти“ така,  че той да ги намира. Накрая през 1988 г. семейството на Беневиц го предава  в психиатрична болница.

Mark Pilkington, автор на крадено от непосзнаторкрадено от непозанато книгата, която е  в основата на филма, казва, че Доти „остава абсолютна загадка“: „Нещо от това, което той казва е истина, но аз съм сигурен, че много неща са митове или вариации по темата  истина. Аз не се съмнявам, че Рик е бил на  най-ниското стъпало на стълбата, която се крадено от непознатоакреадено от н епознато изкачва до самия Вашингтон. Не ясно в каква степен той се е подчинява на  поръчки, и в каква е вземал нещата в свои ръце. „

Специално място във великата конспирация с НЛО заемат  филмите: „В зависимост от подкрепяната от вас  теория, един постоянен поток от Холивудска фантастика може да се крадрено от непознатоакрадено от непознатсо счита за грубо преувеличение,  имаща  за цел  да направи “ истината“ невероятна, създавайки забележки от категорията на „много филми си гледал“, или психологически да се подготвя населението за зашеметяваща информация за извънземни, която предстои да бъдат разсекретена. „

Pilkington обръща внимание на Съвета за психологически стратегии, създаден от ЦРУ след крадено от непознатао крардено от непознато Втората световна за насърчаване на американската пропаганда. Известно е, че тя е свързана с ветерана от филмовата индустрия  Дарил Занук. През 1951 г. Занук е бил продуцент на „Денят, в който Земята спря“. Смята се, че с този филм властите проверяват реакцията на американците за възможен контакт с извънземна цивилизация.

крадено от непознатоскрадено от непокзн ато

По-малко вероятен кандидат за правителствен агент изглежда Steven Spielberg, въпреки че през цялата си кариера той е  обсебен от извънземните. „Ако някой  подготвя почвата крадено от непознатоткрадаено от непознцато за великото разобличение, то това е Спилбърг, но минаха вече  30 години, и всички ние все още чакаме“, – казва журналистът.

По-радикален  пример е Робърт Еменегер. Режисьорът твърди, че през 1971 г. Пентагонът е поискал от него да направи филм за това „какво всъщност  знае  правителството“ и му обещава да краденое от нкепознатоцкрадено от непознато му покаже кадри с  летяща чиния, кацаща на базата на ВВС Холоман. Както може да се очаква лентата не му е показана,  но Emenegger казва, че той я е гледал.

В наше време, съществуването на НЛО изглежда все по-съмнително. Все по-малко хора идват на сбирките на  уфолозите. През 2010 г. крадено аот непознатоак радено от непознато Джулиан Асандж призна, че „много чудаци ни пишат за НЛО“, но нищо конкретно по постовете им не можах да разбера. В попадналите у  Уикилийкс дипломатически грами летящи чинии са споменавани, но само в контекста на „култ към НЛО.“

„Както винаги в огледалния коридор на конспирацията, тази хипотеза може да се краденод от непознатойкрадено еот непознато обърне с главата надолу – признава Роуз: какво ако измамата, разкрита във филма Mirage Men, не е повече от димна завеса за факта, че държавните власти все пак имат  тайни за извънземните? Възможно ли е да се измисли по-добър начин да ги скрият, от дезинформиращото „разобличение“?  Как да се отклонят  крадено от непознатаойкрадено от непойзнато скептиците от следите, ако не с помощта на  признанията на бивши „мъже в черно“, като Ричард Доти, в документални филм и статии на уважавани новинарски медии, като например The Guardian? „

„Може би не сме се доближили до това, за да разберем действително да  дали истината е някъде там, но крадтено от непойзнатодкрадено от непознато за измамата това може да се каже с увереност,“ – заключава Роуз.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Защо Земята е затвор и как да избягаме от него? (видео)

На Земята ние сме като в  затвор. Вселената ни се крадено от непознатоакрадено от непдознатой присмива, показвайки ни красиви места, които никога няма да можем да  посетим. Има доста неща, над които всеки ще се… Continue reading „Защо Земята е затвор и как да избягаме от него? (видео)“

 

 

Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните

Може би Матрицата отдавна крадетно от непозндатоцкрадено от непознато съществува, само че акумулаторите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас, не от… Continue reading „Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните“

 

Конспирацията на генерал-полковник Скрябин: Всичко е готово за извънземна колонизация

© 2018 крадено от непоцзнатойкрадено от непознаато nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непозйнатоаксрадено от непознато