Извънземното нашествие ще е преди края на 2015 г.

screenshot_640_442_2

Британската букмейкърска кантора  Ladbrokes смята, че   извънземно нашествие ще се случи до края на 2015 г.  „Когато към нас е обърнаха,  за да разберат   шансовете за нашествие на НЛО на Земята, ние решихме, че е шега,“ – казва говорителят на компанията Алекс Донъхю.

Той също така призна, че след задълбочен анализ на темата, букмейкърите са стигнали до заключението, че извънземното нашествие може да се окаже  реалност.

„Колкото повече проучвахме този въпрос, толкова повече започнахме да се  убеждаваме в това, че не можем да  изключим съществуването на извънземен живот,“ – каза Донъхю.

В Обединеното кралство дори излезе книга с план за действие в случай на потенциално апокалиптични събития. Един от съветите е, че човешката раса трябва да започне да развива своя собствена Star Death.

Related Posts

One thought on “Извънземното нашествие ще е преди края на 2015 г.

  1. На тази спорна тема отдавна се коментира,тъй като е публична тайна съществуването на военна космическа организация за отбрана на земята.От друга страна!Не представляваме интерес на свръхразвити извънземни цивилизации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *