Рибар хвана морското чудовище Ктулху (видео)

322big54-годишният рибар Онг Хан Бун от Сингапур хвана морското чудовище Ктулху със стотици пипала, като октопод, но много по-кошмарно.

Човекът ловял риба на остров Senitoza, с надеждата да улови вкусна риба за вечеря, когато пръчката едва не паднала от ръцете му от силно дръпване. Повдигайки тежката плячка в лодката, сингапурецът пребледнял от страх: непознатото чудовище размахвало стотици пипала, съобщава Mirror. Чудовището изглеждало като кръстоска между морска звезда, октопод и извънземно чудовище – извънземно или мутант.

„Това най-вероятно е октопод, но аз никога не съм виждал нещо такова. Няколко пъти съм хващал страховити същества, но такова никога не съм виждал. Това е или извънземни или мутант, или неизвестен вид октопод. Не съм изненадан – в океана се изхвърлят толкова много токсични отпадъци, че може да се появи и още по-страшно чудовище „- казва рибарят за чудовищния си улов.

Ктулху е митичен бог, господар на световете, който спи на дъното на Тихия океан, но може да въздейства върху човешкия ум. Соменат е за първи път разказа „Зовът на Ктулху“ (1928 г.).

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *