Северна Корея: Фоторепортаж от провинцията от David Guttenfelder

1През 2008 г. , още по време на управлението на Ким Чен Ир, AP  прави невъзможното – да отвори офис в Северна Корея. Дотогава нито една западна агенция не е успявала.

За пръв път западни журналисти имат възможност да работят в тази напълно затворена страна. Работата, разбира се, под строг контрол, но, въпреки това, може, например, да се правят снимки не само на обичайните туристически маршрути в Пхенян, но също така и на други места на страната.

Заслужава да се види на горната снимка камион, който работи на дърва и освен шофьор има и огняр….

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Related Posts

4 thoughts on “Северна Корея: Фоторепортаж от провинцията от David Guttenfelder

  1. Ако хората са по-щастливи и спокойни, ако сигурността е на високо ниво и престъпността е минимизирана – какво като са по-бедни? Ние по-щастливи ли сме и по-спокойни?

  2. Ха ха ходи там да живееш.На ден порциона е купичка ориз и вода а пък ако не плачеш достатъчно за смърта на вожда те чака сигурна смърт.Тук също не е добре защото истинска демокрация няма не е имало и няма да има.Всъщност и запада лицемерно ни се усмихва и ваобще няма намерение да ни развива.Лощото е че двама диктатори кретени Путин/Ердоган си редят картите и скоро ще се споразумеят кой колко да вземе от България.Спорно е да се каже при кой ще е по зле.Единственния ни шанс е твърдо с Германия НО дали тя иска да е твърдо с нас?

  3. Горките,нямат и педя необработваема земя-никакви демократи не са…

    1. Момче ако живееше там нямаше да можеш и да пишеш защото там интернет е забранен.Ходи и вземи един бивол от снимка 3 да ореш земята а не се занимавай да пишеш тук.Е да ама не нали си е друго на топло пред компютъра да демагогстваш комунде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *