„Демон“ следва президента Обама, който пристигна в прародината си Кения (видео)

obama-mystery-demon-600Тайнствена сянка се поява по време на посещението на Барак Обама в Кения миналия месец. И някои хора отново се заинтересуваха от връзката на президента със странни явления.

Последния случай включва виде с пристигането на Обама на 24 юли в Найроби, Кения, материалът е на CitizenTV.

Когато президентът се усмихва и се ръкува с тези, които са дошли да го посрещнат на летището, след като слиза от Air Force One, странно същества пробягва бързо по екрана, от дясно на ляво, изглежда точно преди Обама.

(Вижте видеото, загадъчната фигура се появява на 13-та секунда)

Тайнствена сива фигура се появява за едно мигване на окото, и е трудно да се различи на нормална скорост какво е това. Анализ на стоп-кадъра показва, че в силуета може да се видят глава и рамене, които бягат.

Разбира се, има много възможни обяснения на тайната, включително, че е светкавица на камера, отражение, фигура, която не е на фокус, движение на микрофон, птица, насекомо, или срив във видеото или винаги популярната оптична илюзия.

Видеоредактор, който е разгледал тези кадри казва за WND: „От гледна точка на видеоредактора това може да бъде просто бъг. Но както изглежда, няма логична причина защо бъговете не се появяват на останалата част на видеото. След това видеото навсякъде е нормално. Артефактът на изображението изглежда като някакъв вид неземно същество, но аз съм сигурен, че всеки според въображението си може да рисува картината на това, което той иска. “

Има и по-странни теории, включително, че е – ангел, демон, извънземен.

По материали на http://www.wnd.com/2015/08/video-is-this-a-demon-racing-in-front-of-obama/#ozRvcj5jdf4feXDL.99

 

И още по темата:

По време на конференция с реч на Обама е заснет рептилоид? (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *