Консултант на НАСА и АНС е открил огромна флотилия от извънземни кораби

hgzdefЕрик Нортън, който проследява космическите заплахи по поръчка на  НАСА и АНС е открил огромна флотилия от извънземни кораби, която се била  насочила към Земята, съобщава mirrorspectrum.com.

Последните 12 години д-р Ерик Нортън , външен консултант на НАСА и АНС, е бил отговорен за идентифицирането на заплахи от космоса, такива като астероиди и комети. През януари 2012 г. той открива нещо сериозно –  огромна извънземна флота, насочена към Земята.

На 22 януари той е бил поканен в обсерваторията McDonald, разположена в близост до Fort Davis, Тексас. Инструментите, предоставени от обсерваторията, му помогнали да забележи тази заплашителна група от НЛО.

„Аз видях много големи космически обекти, летящи към Земята.“

Било е ясно, че тези НЛО са технологично напреднали. След тримесечно наблюдение Нортън забелязал, че те се движат бързо, изминавайки милиони километри само за  месец.

Данните, събрани със спектроскоп указват, че тези обекти са изработени от материали, които са хиляди пъти по-твърди от всичко създавано някога на Земята. Разбира се, тази хипотеза предизвиква сериозни опасения у членовете на изследователския екип.

Освен това изображенията в инфрачервения спектър показали, че космическите частици се отклоняват от тях от някакво енергийно поле, подобно на магнитното поле на Земята. Когато групата НЛО навлезе в Слънчевата система, телескопите биха могли да предоставят повече информация за тези летящи обекти. Това са огромни триизмерни обекти „L“ – образни.

До януари 2013 г. Марс е бил далеч зад флота, така че е разумно да се помисли, че те се приближават към нашата планета. Но обектите изведнъж изчезнали, заставяйки Нортън да си помисли, че те са включили невидимия си  режим.

През последните двадесет години, хората постигнаха значителен напредък в областта на стелт технологиите. Така, че е логично да се предположи, че напреднала извънземна цивилизация вече има подобни технологии, които могат да направят корабите и невидими.

Друга възможност е  те да са променили курса си. Въпреки използването на инфрачервен телескоп, Нортън и екипът му не могли повече да ги открият.

През следващите няколко месеца, Нортън бил притеснен, защото той не само не можел да разбере къде е небесната флота, но също така не можело да се разбере какви са намеренията им.

„Знаех, че по високите етажи на властта са обезпокоени от тези изводи и бях под постоянна защита на агенти на тайните служби. Прекарахме цялата 2013 г. скептично наблюдавайки небето. Ние не знаехме какво се случва, или къде изчезнаха корабите. Според моите изчисления, флотата трябваше да е толкова близо до планетата, че всеки може да я види дори и без телескоп. Не знаем дали те се движат все още към нас, или са напуснали Слънчевата система. “

Почти година по-късно Нортън чул от бившите си колеги, че флотата се е появила отново. Корабите кацнали на Луната, което е било изложено във вътрешен доклад, представен от колега на Нортън.gfedf

За щастие, орбиталната камера на Lunar Reconnaissance е снимала един обект и изображението му в крайна сметка случайно (?) попада на Google Moon. Тези снимки показват неидентифициран обект, който e кацнал в кратер с размерите  на Чикаго.

Министерството на отбраната пуска три ракети Terrier-Orion от базата на НАСА Wallops на 15 януари 2014 г., което също е посочено в доклада. Стартовете са маркирани като „строго секретни“ и тяхната мисия остава загадка за широката общественост.

Д-р Нортън отбелязва, че неговите открития биха могли да доведат до опасни последици.

„Когато става въпрос за предаване на информация на обществеността, аз трябва да бъда много внимателен за да защитя себе си.“

 

Той е убеден също така, че секретната информация, с която разполага, е в състояние да взриви обществото заради феномена НЛО.

Изтичането на информация може да предизвика много проблеми. Това би означавало подкопаване на всички религии, както и разрушаване на самото общество.

Независимо от факта, че информацията на Нортън е доста шокираща, той не иска да даде повече подробности. Въпреки това е ясно защо толкова високо ниво на секретност придружава тези съобщения. Ние трябва да приемем факта, че правителството ще направи всичко, за да прикрие извънземна намеса в такъв мащаб.

Изглежда, че ще получим задоволителни отговори на въпросите ни, само когато флотата кацне на Земята.

Бел. ред. Прави впечатление, че за последните месеци се появяват все повече съобщения, като това на Нортън. Колкото и измислени и фантастични да изглеждат, това едва ли е случайно.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *