Военните учения Jade Helm-15 са заради нашествието на извънземни кораби от нордическата раса в Тексас (видео)

epu2В Кремъл вече циркулира мистериозен доклад, изготвен от Системата за перспективни военни изследвания (System of Forward-looking Military Research – SFLMRD) за Министерството на отбраната (МО), който гласи, че военните учения Jade Helm-15 (те включват хиляди американски войнци от специални части), провеждани в западната част на САЩ, в действителност са голяма военна операция за издирване на „сили на извънземната нордическа раса“, чиито кораби са навлезли в земната атмосфера над Ел Пасо, Тексас, на 1 април и 29 юни.

Според доклада, на 2 април, експерти на SFLMRD са били уведомени от Института за космически изследвания на Руската академия на науките (ИКИ РАН), че инструментът PLASMA-F , намиращ се на борда на спътника Spektr-R, e открил голям „X“ – портал, отворил се над Ел Пасо, Тексас; след това, в тази точка са се появили множество извънземни кораби, които са забелязани и заснети от местните хора.

В доклада се посочва също, че на 29 юни PLASMA-F е открил още един „X“ – портал, също над Ел Пасо, Тексас; там местните жители са видели появата във въздуха на извънземен кораб, съобщават свидетели на инцидента.

Интересното е, се казва в доклада, че за появата на 29 юни в небето над El Paso на голям извънземен космически кораб, с пренебрежение е съобщил вестник Houston Chronicle, който дори е взел интервю от Fletcher Gray, главен изследовател на НЛО в Texas от Mutual UFO Network (MUFON – Обща мрежа за наблюдение на НЛО). В интервюто Gray е казал, че по негово мнение снимките са компютърна графика.

Що се отнася до начина, по който Грей е бил състояние да определи това, базирайки се на броя на направените снимки, въпреки факта, че свидетелите не са се познавали един друг, не е могъл да обясни нито той, нито News Service Houston Chronicle. … но експерти по анализ на разузнавателни данни от МО на Русия, които са участвали в изготвянето на доклада отбелязват, че два дни след интервюто Грей изведнъж, без обяснение, е напуснал MUFON.

В доклада има бележка, че възможността на ИКИ да открие отварянето на «X» портала над El Paso, където извънземните кораби са навлезли в земната атмосфера, е станала възможна, благодарение на откритие, направено през 2012 г. от американски учени, работещи с НАСА.

Описвайки ги като „скрити портали“, физикът Jack Scudder от университета в Айова казва следното за тези „X-точки“: „Ние ги наричаме« X-точки“ или области на електронна дифузия; това е мястото, където магнитното поле на Земята се свързва с магнитното поле на Слънцето, създавайки тунел, който се простира на 93 милиона мили от планетата до слънчевата корона“.

Изследователи от ИКИ отбелязват, че тези „Х“ – портали са невидими, нестабилни и неуловими, тъй като те се отварят и затварят без никакви предварителни признаци … с което се е съгласил и Scudder, като казва, че „не съществуват „указатели „, които могат да ни помогнат да се ориентираме [в този въпрос]. “

Но ако нашите учени тук на Земята не са в състояние да намерят „указатели“, които „да ни доведат“ до тези „X“ -портали, не можем да кажем същото за извънземните раси, които ги използват вече десетки хиляди години.

И доказателството за този факт са думите на бившия президент (и настоящ премиер) Дмитрий Медведев, казани през 2010 година. В записан частен разговор той казва:

„Заедно с куфара с ядрените кодове на президента се дава специална „свръхсекртна папка „. Тази папка съдържа цялата информация за извънземните, които са посещавали нашата планета. Наред с това, ви се предоставят съобщения за абсолютно тайна спецслужба, които осъществява контрол върху извънземните в нашата страна. Повече информация за това може да бъде получена от документалния филм (не игрален филм), наречен „Мъже в черно“. Аз няма да ви кажа колко от тях са сред нас, защото това може да предизвика паника. “ [Документалният филм „Мъже в черно“ може да видите тук:

(Руски с английски субтитри]

И Медведев:

Нито един от телевизионните канали на Русия, които са интервюирали Медведев, не са показвали неговите „извънефирни“ коментари, но те са били изпратени до Reuters …. а когато Sky News се опитва да излъчи тази информация на Запад, сигналът е бил изключен веднага.

Що се отнася до намеренията на извънземните космически сили, които са проникнали в САЩ през „Х“- порталите над El Paso, в доклада не се казва.

Въпреки това стратегическите анализатори на MO, участвали в изготвянето на доклада отбелязват, че вида на космическия извънземен кораб, заснет над El Paso, обикновено се използва от извънземна раса, наречена „Nordic». Те са описвани като приятелски, или дори „чудни“ същества, които искат да наблюдават и да си взаимодействат с хората, но също така е добре известно, че те са „врагове“ на така наречените „сиви извънземни“ от които Съединените щати са получили част от военните си технологии, за които се твърди, че са създадени в Съединените щати за последните седем десетилетия.

Освен това анализаторите посочват в доклада, че американските щати, където може да са се разпръснали нордиците – това са същите щати, където са ученията Jade Helm-15.

В доклада се посочва, че тъй като, наред с извъземните от скандинавски тип има голям брой „хибриди“, които могат да се представят за обикновени хора, и само в рамките на военната операция като Jade Helm-15 специално обучени войници са в състояние да идентифицират извънземните, и могат да ги разкриват сред американското население.

Опасенията на руското министерство на отбраната се подхранват от информацията на вестник Washington Post, за това, че „вътрешните“ американски учения Jade Helm-15 (които са в действителност, предупреждава докладът, нов тип война, започната срещу извънземната раса от скандинавски тип от Обама), сега ще се провеждат без никакво осветляване от пресата.

Що се отнася до въпроса – защо извънземните нордици са избрали управлението на Обама за своя основна цел, в доклада се отбелязва нарастването на опасенията от възможна, инициирана от САЩ ядрена война, което очевидно е свързано с факта, че Съединените щати започнаха практическия изпитания на полигона в Невада, където бомбардировачи хвърлят модели на атомни бомби.

Sorcha Faal , 9 юли 2015
http://www.whatdoesitmean.com/index1887.htm

Следва : Реакция на Путин за нахлуването на извънземни

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *