НЛО се появи до Международната космическа станция, НАСА спря камерата (видео)

NLOНеведнъж сме писали, че уеб камерата, монтирана на Международната космическа станция от НАСА, която позволява на всеки потребител на интернет в реално време да наблюдава околоземното пространство, често заснема НЛО. В такива случи НАСА веднага бива засипвана с много писма с молба да коментира аномалията на видеото, но американците предпочитат да запазят мълчание.

Сега същата камера на МКС е заснела отново НЛО, но този път от неизвестен вид. Както винаги досега НАСА веднага спря предаването.

Мистериозният неидентифициран летящ обект, показан на видеото по-долу, се появява една минута и шест секунди преди представителите на американската космическа агенция да прекъснат предаването на живо от орбита.

Въпреки това уфологът -ентусиаст, известен под името Streetcap1, изложи на «YouTube» запис на предаването с високо качество. Във видеото може да се видите ясно НЛО със син цвят, в близост до орбиталната станция.

Според уфолога, невероятната аномалия е заснета преди седмица, на 17 септември. Той е разгледал внимателно записа и е стигнал до заключението, че е заснет междугалактически кораб на извънземна цивилизация.

Streetcap1 също така отбелязва, че към края на клипа от ляво и от дясно на неидентифицирания летящ обект се появяват странни сиви петна.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *