BBC показа филм за несметните богатства на Путин (видео)

Според автора на филма Владимир Путин е най-богатият човек в Европа и един от най-богатите хора в света. Богатството му се оценява на $ 40 милиарда.

BBC One показа документалният филм на Ричард Билтън „Тайните богатства на Путин“, в която президентът на Русия Владимир Путин е обвинен в това, че крадено от нетпознатодкррадено от непознато използва властта си за да  трупа състояние. Това пише „Дождь“.

Според автора на филма, Владимир Путин е най-богатият човек в Европа и един от най-богатите хора в света. Богатството му се оценява на $ 40 милиарда.

В допълнение, руският бизнесмен Макс Фридзон във филма обвинява Владимир Путин в това, че крадено от непоазнато крадено ойт непознато той е получил 4% от петролната компания на Фридзон, когато бил заместник-кмет на Санкт Петербург. Компанията  получила изключителни права за доставка на авиационно гориво на летище „Пулково“. Според Фридзон, първоначално Путин искал дял от 15%, обаче  в никакви документи това не е било отразено.

крадено отр неподзнатоткрадено от непознато

Също така полковникът от правосъдието на РФ Андрей Зиков, който е водил така нареченото „дело на Путин“, твърди във филма, че руският президент има собственост в Испания.

По-рано, на Би Би Си крадено от непознатоекрадекно от непаознато публикува интервю със заместник-ръководителя на финансовото министерство на САЩ за борба срещу тероризма и финансово разузнаване Адам Жубин, който обвини Путин в корупция. Интервюто на Жубин също е включено в документалния филм „Тайните богатства на Путин.“

Кремъл определи филма на ВВС One като лъжа.

крадено от непознатодкрадеено сот непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *