Тайни технологии вече 20 години симулират отвличания на хора от извънземни? (видео)

Ето какво никога се  казва за предполагаемите отвличания от извънземни и  опитности за  срещи с НЛО. Странният   опит може да е бил  причинен от използването на усъвършенствани техники за мозъчна стимулация, които могат изкуствено да карат невроните  да се задействат по определен начин.

Това е  малко известна тема, която  свързаните с ЦРУ  паранормални изследователи,  като д-р Майкъл Пирсингър, са   доказали експериментално. Един от неговите подопечни –  журналист,  разказва за  New Scientist, връщайки се в началото на  90 -те, че става дума за  внезапни и силни емоции и дори за чувството, че е бил заловен, както и физически ограничен и хвърлен на стената!

Те са били в състояние да симулират  целия процес в лабораторни условия, като използват само стимулации,  чрез които манипулират определени възбудени неврони, предоставяйки на  хората напълно „реални“ усещания, спомени, за  всички онези, които твърдят, че са  отвличани  от „извънземни“ … Освен това изкуствено са предизвиквани силни емоции –  такива като гняв и страх.

Може ли това да обясни каква е  „Истината“, която, както се казва в сериала Досиетата Х,  е някъде там? Истински вярващите в зелените човечета ще е добре да разгледат възможностите на  напредналата наука и странните  идеи на  изследователите,  преследвани от   тайната „ръка“ на различни правителства през последните 60 години …

А скептиците по въпроса за контрола над разума ще е добре да помислят, че невъобразимото би могло да стане  повече от убедително за  мозъка, когато се използват  „малки“ приложни технологии …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *